Sabroesvej 1A-1D

Sabroesvej 1A, 7400 Herning, Denmark

Areal:
116 m2
Antal værelser:
3 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
27.405 kr.
Overtagelsesdato:
01 Nov
Sagsnummer:
499569

Sabroesvej 1A-1D


Ejendommen består af 23 attraktive og lyse 3. værelses boliger fra 99-116 m2 brutto, beliggende fra stueetage og til 4. sal.
Der er lyse laminatgulve i hele lejligheden og på badeværelset og i entre er der klinker, ligesom der er gulvvarme i hele lejligheden. Lejlighederne er indrettet med stor stue og køkken i åben forbindelse. Der forefindes ovn, keramiske kogeplader, kølefryseskab, opvaskemaskine samt emhætte med fast udtræk.Soveværelset har faste skabe. Udover soveværelset er der et ekstra værelse ligeledes med faste skabe. I badeværelset der er en vaskesøjle, så der kan monteres vaskemaskine og tørretumbler.Til lejligheden hører enten en stor ugenert syd/vest vendt terrasse eller altan på ca. 10-11 m2, samt mindre altan i forbindelse med svalegangen mod øst, ligesom der er depotrum på ca. 6 m2. Der er cykelskur, elevator og dørtelefon og for de fleste lejligheder medfølger der p-plads.  Beliggende tæt på grønne områder, legeplads, banegården og indkøb.
Kunder hos PFA har fortrinsret til boligen. Hvis du har et tilhørsforhold til PFA, skal du oplyse os dit kundenummer inde på annoncen.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.