Lej 4-værelses lejlighed på 106 m² i Odense SØ

Harekæret 95 – 5220 Odense SØ

Areal:
106 m2
Antal værelser:
4 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
25.500 kr.
Overtagelsesdato:
--
Sagsnummer:
497076

Rummeligt 2-plans rækkehus


Dette store rækkehus er perfekt til både par og familier. Køkken & stue:
Det lyse køkken er fuldt udstyret med opvaskemaskine, kølefryseskab og ovn. Fra den rummelige stue har du direkte adgang til en hyggelig, flisebelagt terrasse, som er ideel til afslapning og udendørs spisning i det danske sommervejr. Badeværelse:
Badeværelset er indrettet i lyse nuancer og har en separat bruseniche. Her er der mulighed for at installere din egen vaskemaskine. Alternativt kan du benytte det moderne fælles vaskeri i nærheden. Første sal:
På første sal finder du et stort repos og to velproportionerede værelser. De kan indrettes som soveværelse, kontor, gæsteværelse, børneværelse eller opbevaring – mulighederne er mange. Faciliteter & beliggenhed:
Du får gratis parkering lige udenfor døren og adgang til et hyggeligt fællesområde med legeplads. Beliggenheden er ideel med nem adgang til motorvejen og universitetet, hvilket gør pendling let. Økonomi:
Vand, varme og el afregnes direkte med forsyningsselskaberne, så du undgår aconto. Der opkræves et gebyr på 40 kr. pr. måned til beboerrepræsentationen, som ikke er inkluderet i huslejen. Vigtige informationer:
Bemærk, at billederne er vejledende for denne type lejemål og kan variere fra det aktuelle ledige lejemål.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.