Lej 3-værelses lejlighed på 81 m² i Aalborg

Østre Havnegade 46, 9000 Aalborg, Denmark

Areal:
81 m2
Antal værelser:
3 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
12.516 kr.
A/C forbrug:
500 kr.
Overtagelsesdato:
01 Jan
Sagsnummer:
514016

Lejlighed med stor altan ved Stigsborg i Nørresundby


Lejligheden har et ældre, men funktionelt køkken og en rummelig stue med direkte adgang til en altan, hvor du kan nyde udsigten over den grønne gårdhave. De to store, lyse værelser gør lejligheden ideel for både par, en lille familie og som delelejlighed. Badeværelset er holdt i hvide nuancer og har en separat bruseniche.
Ejendommen har et stort og hyggeligt gårdmiljø, hvor der er fin plads til at hygge i solen om sommeren. I kælderen finder du et fælles vaskeri og et fint depotrum til ekstra opbevaring.
Beliggenheden i Stigsborg-området er ideel. Området er stadig under udvikling, men allerede nu er der kommet flere spændende butikker og caféer. En busrute stopper lige ved døren, hvilket gør transporten nem og bekvem. Inden for få skridt finder du en ny dagligvarebutik og fantastiske rekreative områder, der gør området attraktivt og praktisk for alle aldre.
Lejligheden er klassificeret som en B-ordning, hvilket betyder, at den vil blive overdraget velvedligeholdt, og at du selv skal male væggene.
Husdyr er velkomne efter aftale med viceværten. Udover den månedlige husleje kommer der 20 kr. til beboerrepræsentationen.
Billederne er vejledende for denne type lejlighed. Der kan være forskelle mellem det afbillede og den aktuelle lejlighed.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.