Lej 3-værelses lejlighed på 78 m² i Aarhus

Katrinebjergvej 69, 8200 Aarhus N, Denmark

Areal:
78 m2
Antal værelser:
3 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
34.530 kr.
Overtagelsesdato:
01 Oct
Sagsnummer:
499468

Katrinebjergvej


En helt nyetableret 3-værelses penthouselejlighed med skøn beliggenhed, tæt på Universitetet.
Lejligheden er indrettet med en rummelig entré, hvorfra man har adgang til et stort lyst værelse med skabe, badeværelse og lækkert køkken/alrum. Det store badeværelse har separat bruseniche og vaskesøjle.
Fra entréen kommer du ind i køkken/alrummet. Køkkenet er indrettet med et moderne hvidt og funktionelt køkken med opvaskemaskine.
Fra køkken/alrummet er der adgang til et værelse. Fra begge værelser er der store vinduer, som ligeledes giver adgang til lejlighedens solrige altan, som har en skøn udsigt over Aarhus midtby. Altan fungerer som en udendørs forlængelse af boligen om sommeren.
Lejligheden er oplagt som delelejlighed med to gode værelser og fælles køkken/alrum. Ligeledes gør det boligen anvendelig for singlen og for parret som ønsker at bo godt i Aarhus N.
Området omkring lejligheden summer af liv, hvor Universitetet blot ligger lige om hjørnet. Offentlig transport er nemt at tilgå og den nye letbane er at finde bare 200 meter væk. Tager du på en kort cykeltur kan du på bare 5 minutter ramme Aarhus midtby. Der er ligeledes parkering lige udenfor ejendommen, hvor det er først til mølle princippet.
Der gøres opmærksom på, at billederne er vejledende og kan variere fra lejlighed til lejlighed, men materialer er gennemgående.   
En unik lejlighed som skal opleves!For fremvisning bedes du
 

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.