Lej 2-værelses lejlighed på 50 m² i Aalborg

Algade 42, 9000 Aalborg, Denmark

Areal:
50 m2
Antal værelser:
2 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
15.600 kr.
A/C forbrug:
650 kr.
Kæledyr tilladt:
Ja
Overtagelsesdato:
01 Jan
Sagsnummer:
508035

Hyggelig 2-værelses lejlighed i Aalborg centrum


Svendsgade 12, 3. tv, 9000 Aalborg
Hyggelig 2-værelses lejlighed i Aalborg centrum


Denne dejlige lejlighed byder på en velovervejet planløsning med entréen som centrum, der fordeler adgang til alle rummene.
Til højre finder du det funktionelle badeværelse, som er smart opdelt. Lige ved indgangen er toilettet, mens håndvasken og bruseområdet er placeret separat, så det føles rummeligt og praktisk.
Videre ind i lejligheden kommer du til det hyggelige køkken, som har et karakteristisk sort gulv og flotte træelementer i form af køkkenlåger og skuffer. Den modsatte væg står bar, hvilket giver mulighed for at tilføje personlige detaljer som et rullebord med krydderier, olier eller andre køkkenredskaber – her er plads til kreativitet og personlig indretning. Der er også et lille indbygget skab til eksempelvis rengøringsartikler.
Soveværelset er rummeligt og indrettet, så der er god plads til en stor seng centralt i rummet. Her er også plads til et stort klædeskab og andet nødvendigt møblement. Det store vindue sikrer et skønt naturligt lysindfald, som gør rummet lyst og behageligt.
Til sidst kommer vi til stuen, hvor der strømmer sollys ind i løbet af dagen. Stuen er rummelig nok til både at indrette et spisebordsområde og en hyggelig tv-stue, begge i fuld størrelse uden at det føles trangt. Her er der rig mulighed for at skabe din egen personlige atmosfære og få det bedste ud af lejlighedens indbydende rammer.
Alt i alt en lys og rummelig lejlighed, der tilbyder masser af plads og muligheder for en både funktionel og hyggelig indretning. Man kan ikke kigge ind i lejligheden, hvilket også giver noget privatliv.
Der er fælles vaskeri samt depotrum i kælderen. 
OBS! Lille hund er tilladt. Katte accepteres ikke.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.