Lej 2-værelses lejlighed på 67 m² i Hillerød

Slangerupgade 62H 3400 Hillerød

Areal:
67 m2
Antal værelser:
2 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
32.325 kr.
Forudbetalt leje:
10.775 kr.
Overtagelsesdato:
01 Nov
Sagsnummer:
493982

Hyggelig 2-værelses bolig med terrasse


Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne hyggelige 2-værelses bolig med egen terrasse i Tækkerhusene centralt i Hillerød.
Boligen fremstår indbydende og er centralt placeret i bebyggelsen. Boligen udmærker sig ved at have en optimal solorientering, med et stort og rummeligt køkken/alrum der peger stik syd, hvilket gør lejlighed lys og åben.
Her er der direkte udgang til den sydvendte altan der har sol det meste af dagen, hvor mange hyggelige stunder kan nydes i eget selskab eller i samvær med andre.
Bolige fordeler sig på i alt 67m2, indeholder 2 gode værelser samt et køkken langs væggen der sikrer optimal udnyttelse af kvadratmeterne. Materialevalget er ligeledes af høj velkendt kvalitet - fuldt udstyret i køkkenet samt en kombimaskine på badeværelset. Soveværelset ligger nordvendt, hvilket er gode rammer for et køligt soveklima.
Boligen har depotrum i kælderen, hvor der derudover også er mulighed for at parkere sin cykel. Har man også en bil, er der mulighed for parkering lige udenfor bebyggelsen.
OmrådetSom en ekstra bonus er nærmeste supermarked blot 200 meter fra hoveddøren, og der er ikke meget længere til Slotsarkaderne. Derudover er der også både skole, daginstitutioner og S-togsstation i nærheden.
Området
Som en ekstra bonus er nærmeste supermarked blot 200 meter fra hoveddøren, og der er ikke meget længere til Slotsarkaderne. Derudover er der også både skole, daginstitutioner og S-togsstation i nærheden.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.