Lej 3-værelses hus på 104 m² i Esbjerg V

Esbjerg V 6710 Denmark

Areal:
104 m2
Antal værelser:
3 værelser
Type:
Hus
Depositum:
34.747 kr.
Kæledyr tilladt:
Ja
Overtagelsesdato:
01 Aug
Sagsnummer:
441426

house in Esbjerg V for 11582 DKK


Fantastisk projekt i Sønderris med velindrettede boliger i lukket områdeHusene er opføre af VK Byg og er i bedste kvalitet
Husene er opført i vedligeholdelsesfrie materialer, som Rationel træ/alu vinduer, flot facade sten, arkitekttagrender og nedløb i zink samt ensidig taghældning med liste-tagpap.Indvendigt har alle huse genvendingsanlæg til udskiftning af luften, gulvvarme overalt, Troldtekt lofter samt fuldspartlede hvide vægge. Inventar fra Invita med hvidt grebsfrit inventar samt laminatbordplade. Alle gulve er med klinker eller laminatgulv.Huset er indrettet med entre med skabs-arrangement, hvor husets teknikrum skjules og  der er plads til vaskemaskine og tørretumbler, værelse på 11 kvm, badeværelse væghængt toilet samt soveværelse med fasteskabe.
Køkken/alrum og stue ud i et med store vindues partier og udgang til terrasse/haven.Carport på støbt sokkel, med isoleret gulv i redskabsrum - udvendig beklædning er færdigmalet træbeklædning.Haven anlægges med stor terrasse og resten udlægges i græs og der plantes ligusterhæk.Vejene anlægges med grå belægningssten og der sættes træer og frugttræer på fællesareal.
Det er tilladt at have en hund eller en kat

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.