Lej 3-værelses rækkehus på 95 m² i fredericia

Birkeløkken 1-57 & Birkelyvænget 1-16, 7000 Fredericia

Areal:
95 m2
Antal værelser:
3 værelser
Type:
Rækkehus
Depositum:
29.850 kr.
Forudbetalt leje:
9.950 kr.
Overtagelsesdato:
14 Nov
Sagsnummer:
456766

house at fredericia


Om boligerne
På Birkeløkken i Fredericia kan du vælge mellem rækkehuse på Birkeløkken eller parcelhuse på Birkelyvænget. Alle boliger er i ét plan og på mellem 3 og 4 værelser. I parcelhusene er der enten 3 værelser eller 4 værelser og en større stue i åben forbindelse med køkken-alrummet. Boligerne er målrettet lejere over 55 år uden hjemmeboende børn. 
Træder du ind i boligerne, bliver du mødt af en entré, som forbindes med det store køkken-alrum samt badeværelse. Afhængig af boligens størrelse finder du to eller tre separate værelser, som er oplagte til indretning af soveværelse, gæsteværelse eller kontor. Der er direkte adgang til boligernes ene terrasse fra køkken-alrummet. Der er gulvvarme i alle rum.  
Boligerne har en terrasse både foran og bagved huset, hvor der er plads til havemøbler, grill og krukker til blomster. Til parcelhusene findes tilmed en lille have og hæk.
NB: Billederne er fra en tilsvarende bolig på vores ejendom i Hedensted. Billederne viser boligernes udtryk, materialevalg samt indretning.
Hårde hvidevarer Der er alt i hårde hvidevarer inklusive opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine. Vaskefaciliteterne er placeret i enten entré eller på badeværelset.
Parkering Der er en eller to parkeringspladser foran boligerne, hvor det er muligt at etablere el-ladestander. Der er ligeledes gæsteparkering.
Husdyr Lejere kan ansøge om tilladelse til at holde én indekat og hund på adressen. Udekatte er ikke tilladt. Se vores samlede husdyrsregler her .
Fællesarealer Ejendommen har flere fællesarealer både indendørs og udendørs. Fælleshuset bliver det store samlingspunkt for dig og dine naboer. Det bliver her, man kan mødes til en kop kaffe, eller fejre højtiderne sammen. I forlængelse af fælleshuset finder du en stor gæstelejlighed med eget badeværelse, som kan lejes til overnattende gæster. Udendørs findes et orangeri, hvor du får mulighed for at få jord under neglene samt en petanquebane til de konkurrencelystne.
For at styrke fællesskabet, vil der blive faciliteret et fællesskabsudvalg blandt dig og dine naboer, som vil være tovholdere på at sætte gang i diverse aktiviteter.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.