Lej 2-værelses lejlighed på 48 m² i Svendborg

Graaesvej 2 A, st. tv. 5700 Svendborg

Areal:
48 m2
Antal værelser:
2 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
15.900 kr.
Forudbetalt leje:
5.300 kr.
Overtagelsesdato:
01 Jan
Sagsnummer:
507275

God 2 værelses lejlighed


Træd ind i denne skønne bolig gennem en rummelig og indbydende entré, der straks giver dig følelsen af hjem. Her er der rigelig plads til at hænge dine jakker og opbevare dine sko samtidig med at det skaber en perfekt overgang til resten af lejligheden.
Det åbne køkken-alrum er det perfekte samlingspunkt for både madlavning og hyggelige stunder med venner og familie. Det moderne køkken er udstyret med alle nødvendige apparater og har rigelig skabsplads til opbevaring af køkkenredskaber og proviant. Her kan du nemt tilberede dine yndlingsmåltider mens du samtidig deltager i samtaler og sociale aktiviteter.
Soveværelset byder på ro og komfort med et indbygget skab, der giver rigelig plads til opbevaring af tøj og personlige ejendele. Det er det perfekte sted at slappe af og lade op til en ny dag.
Det tidløse badeværelse er udstyret med en separat bruseniche, hvor du kan nyde forfriskende brusebade efter en travl dag. Med elegant design og praktiske funktioner er dette badeværelse både stilfuldt og funktionelt.
Denne lejlighed er ideel til singler eller par, der søger en komfortabel og velindrettet bolig i en central beliggenhed. Med sin charme og funktionalitet er denne bolig klar til at byde dig velkommen hjem.
Bemærk venligst, at billederne kan være fra en anden bolig, hvorfor indretning, beliggenhed og udsigt kan variere. Se plantegningen for indretningen af denne bolig.
Om ejendommen: Ejendommen skiller sig ud med sin unikke struktur, fordelt over flere bygninger, der sammen skaber et særpræget og indbydende boligkompleks. Flere af boligerne er tilgængelige via svalegange, som tilføjer en charmerende dimension til dagligdagen og sikrer let adgang til dit hjem.
Kort om området: Bo lige ved siden af Svendborg Havn, som indbyder til afslappende gåture ved vandet og nem adgang til havnens mange faciliteter.
Med kort afstand til Svendborg Station, er det let at rejse ind og ud af byen, og nærheden til Svendborgs charmerende gågade åbner op for et væld af shoppingmuligheder, caféer og kulturelle oplevelser.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.