Lej 6-værelses lejlighed på 150 m² i hyllinge

løvkjærgaardsvej 17, 4070 kirke hyllinge

Areal:
150 m2
Antal værelser:
6 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
52.500 kr.
A/C forbrug:
1.050 kr.
Overtagelsesdato:
--
Sagsnummer:
476069

flot, nyere hus med fire soveværelser i roligt villakvarter


Bo nyt og flot i denne rummelige villa fra 2022. Her får du den perfekte kombination af moderne komfort og naturskønne omgivelser. Med en beliggenhed blot 20 minutters kørsel fra Roskilde og 50 minutter fra København, er huset ideelt placeret for dig, der ønsker at kombinere rolige, grønne omgivelser med nem adgang til bylivets faciliteter.

Huset strækker sig over 150 kvadratmeter og byder på en gennemtænkt planløsning med plads til hele familien. Her er er fire soveværelser, som alle er rummelige og lyse med flere indbyggede skabe, et moderne, åbent køkken-alrum og stue med udgang til flere terrasser, to rummelige badeværelser samt et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og masser af skabe til opbevaring. Huset er energieffektivt og opvarmes med varmepumpe.

Huset ligger på en flot hjørnegrund og er omgivet af en fint anlagt have med flere terrasser og en flot stensætning. Dertil er der både carport og skur.

I Kirke Hyllinge finder du gode indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og smuk natur. Området er tæt på både skov, Isefjord og Roskilde Fjord, hvilket gør det ideelt for udendørsaktiviteter og naturoplevelser.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.