Lej 2-værelses lejlighed på 95 m² i Copenhagen

Nørre Allé 53, 2200 København N, Denmark

Areal:
95 m2
Antal værelser:
2 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
53.700 kr.
Overtagelsesdato:
01 Nov
Sagsnummer:
514734

Flot møbleret lejlighed ved Sankt Hans Torv udlejes for 1 år. - Nordic Housing


Smukt møbleret lejlighed til leje i et år, beliggende i det livlige område nær Sankt Hans Torv på Nørrebro. Lejligheden er placeret på 4. sal og er fyldt med naturligt lys, hvilket skaber en lys og luftig atmosfære. Når du træder ind, bliver du mødt af en rummelig entré, der fører til en dejlig, lys stue – perfekt til både afslapning og hyggelige sammenkomster.
Lejligheden har et stort soveværelse med direkte adgang til en vestvendt altan, hvor du kan nyde eftermiddags- og aftensolen. Det separate køkken er fuldt udstyret med moderne hårde hvidevarer, herunder en opvaskemaskine, som gør madlavningen nem og bekvem. Derudover er der et stort, moderne badeværelse med en rummelig bruseniche, hvilket tilføjer en følelse af luksus til din daglige rutine.
Udover den stilfulde indretning ligger denne lejlighed i et af Københavns mest eftertragtede områder, med nem adgang til caféer, butikker og kulturelle oplevelser, alt sammen inden for gåafstand. Dette er en perfekt mulighed for dem, der ønsker at opleve det bedste af bylivet i en komfortabel og velholdt bolig.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.