Lej 2-værelses lejlighed på 51 m² i Aalborg

Kastetvej 29, 1. tv, 9000 Aalborg

Areal:
51 m2
Antal værelser:
2 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
13.500 kr.
A/C forbrug:
450 kr.
Kæledyr tilladt:
Ja
Overtagelsesdato:
--
Sagsnummer:
501371

Fin 2-værelses lejlighed i vestbyen


Kastetvej 29, 1. tv, 9000 Aalborg
Fin 2-værelses lejlighed i vestbyen

Velkommen til denne hyggelige 2-værelses lejlighed på 51 kvadratmeter, hvor charmen møder moderne bekvemmeligheder. Lejligheden byder på en række attraktive faciliteter og en placering, der gør den til det ideelle hjem.
De nyere gulve i hele lejligheden tilføjer en frisk fornemmelse og skaber en lys og indbydende atmosfære. Badeværelset er en sand perle med sin hvide indretning og separat bruseniche. Her finder du nyere materialer, der tilføjer et moderne touch og skaber en behagelig oase for morgenrutinerne.
Stuen og soveværelset ligger ved siden af hinanden, hvilket giver en praktisk og sammenhængende indretning. Adgang til køkkenet opnås gennem det ene værelse, og køkkenet selv, selvom ældre, er i god stand og stråler med sin hvide elegance. Mens du forbereder måltider, kan du nyde udsigten til den skønne gårdhave, der giver mulighed for afslapning og rekreation.
Lejligheden tilbyder desuden praktiske faciliteter som fælles vaskeri og depotrum i kælderen, hvilket gør hverdagen mere bekvem. Der er også cykelparkering i baggården, så du kan nemt opbevare din cykel sikkert og tæt på hjemmet. Dette er en skøn lejlighed med både charme og funktionalitet, der venter på at byde dig velkommen som dens nye beboer.
OBS! Husdyr tilladt efter aftale.
Lejenr. 1214OOC

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.