Lej 4-værelses lejlighed på 99 m² i Ølstykke

Kansleren 7, 1. tv. 3650 Ølstykke

Areal:
99 m2
Antal værelser:
4 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
42.900 kr.
Forudbetalt leje:
14.300 kr.
Overtagelsesdato:
01 Nov
Sagsnummer:
487773

Egedal Stationsby - 4 værelses moderne lejebolig med stor altan og udsigt til markerne


Boligen:Rummelig 4-værelses lejlighed med stort lyst køkken-alrum og stue med direkte udgang til stor altan, hvor udsigten til markerne kan nydes. Lejligheden har 3 gode soveværelser, hvoraf der er adgang til boligens anden altan fra det ene værelse. Sidst men ikke mindst, byder boligen også på et moderne badeværelse med separat brus.Der er desuden direkte adgang til et depotrum i lejligheden.
Boligen er lys og her er kun benyttet de bedste materialer. Ydermere er der gulvvarme og genvex som sikrer et godt indeklima.
Boligen danner trygge og komfortable rammer for den kvalitetsbevidste livsnyder.
Om Egedal Stationsby:
Boligen ligger i en af de flotte arkitekttegnede ejendomme i Egedals nye bydel, tæt på byen og alligevel midt i naturen. Ejendommene er omgivet af dejlige grønne græsarealer. Cyklen kan parkeres i cykelskuret, og der er gratis parkering til bilen på grusparkeringspladsen for enden af Jens Grands Vej.
Området:
Kvarteret Egedal Stationsby ligger lige ved S-togs stationen Egedal St., så der er nem adgang med s-togs nettet ind mod byen. Føtex og Kommunens nye Rådhus i Ølstykke, ligger også kun få hundrede meter væk. Man bor direkte ud til naturen, men stadig, tæt på byen og liv.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.