Random foto 10

Lej 3-værelses lejlighed på 157 m² i Nørresundby

9400 Nørresundby Julius Posselts Vej 3A, 18. 5.

Areal:
157 m2
Antal værelser:
3 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
44.985 kr.
Overtagelsesdato:
Nu
Sagsnummer:
482497

EFTERTRAGTET LEJLIGHED MED STOR ALTAN MED NATURSKØNNE OMGIVELSER


Nu er der mulighed for at blive de heldige lejere af denne luksuriøse lejlighed fra 2020 med en eftertragtet placering tæt på Limfjorden. Med sin placering på 18. etage byder lejligheden på en spektakulær udsigt, hvor I fra den store altan kan betragte både byen og fjorden, der snor sig ude i horisonten. Placeringen byder på en blanding af natur og urbanitet. 
Lejligheden: Når I træder ind i den 157 m2 lejlighed, vil man opleve et åbent køkkenalrum hvor der er lagt fokus på hver detalje. Der er direkte udgang til altanen, hvor udsigten taler for sig selv. Sovealkoven har egen adgang til altanen, samt et walk-in-closet og eget badeværelse. Hertil er der et mindre værelse som kan blive brugt som kontor. 
Området:
Adressen er Nørresundbys nok bedste beliggenhed med Lindholm Fjordpark lige om hjørnet, mens det brusende liv langs Limfjorden bærer en skøn, fredsfyldt stemning med sig. Der er nem adgang til flere supermarkeder indenfor to kilometer, ligesom et udsøgt kultur- og byliv venter et kvarter væk i Aalborg C.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.