Random foto 15

Lej 4-værelses hus på 84 m² i Kolding

6000 Kolding

Areal:
84 m2
Antal værelser:
4 værelser
Type:
Hus
Overtagelsesdato:
--
Sagsnummer:
492296

Cedervej - DanmarkBolig.dk


Afdeligens navn



Om afdelingen
VELKOMMEN TIL MUNKEBO OG PINJEBLOKKEN afd. 103
Beskrivelse
Munkebo og Pinjeblokken er beliggende i den nordlige del af Kolding by. Afdelingen består af familieboliger med flere fælles gårdrum, som er med til at øge det gode naboskab i afdelingen.
Området
I Munkebo bor du tæt på det hele. Afdelingen har et butikscenter og ligger kun 1 km fra Kolding Storcenter og 2 km fra Kolding centrum.
Desuden er der daginstitutioner og en skole i boligområdet. Der er også fritidstilbud til alle aldre i hele bydelen.
Der er gode busforbindelser til og fra Munkebo, både bybusserne 1, 2 og 6 samt flere rutebiler (mod . Vejle, Billund og Århus) har holdepladser i nærheden af afdelingen.
Og bevæger du dig ud af en af afdelingens afmærkede gåruter, oplever du den storslåede natur, som venter lige rundt om hjørnet.
&
Faciliteter
De lyse boliger er velholdte og indbydende med nyere køkken og badeværelser samt ny facade og nyt tag. Lejlighederne har eget kælderrum, og der er mulighed for at leje ekstra kælderrum ved opskrivning på venteliste.& &
Munkebo emmer af liv og de mange små legepladser i gårdrummene samt den store legeplads med tarzanbane og hoppepude ligger op til leg og fællesskab. Desuden har området en Multibane med muligheder for fodbold, håndbold og basketball samt fælleshuset ”Den grønne gren”.
Der er gode parkeringsmuligheder tæt ved boligerne, og afdelingen råder over carporte, som kan lejes efter opskrivning på venteliste.
Alle beboere i afdelingen har mulighed for at leje afdelingens festsal med plads til 48 personer på Cedervej 30 i kælderen og den store festsal med plads til 180 gæster på Palmealle 2.&


Afdelingen består af

610 Familieboliger
0 Ungdomsboliger
0 Ældreboliger
0 Enkeltværelser



Beliggenhed
Cedervej 30, 6000 Kolding


Internetforbindelse
Nej


Antenneforening
Nej


Vaskeri
Nej


Porttelefon
Nej

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her
Er denne bolig ikke noget for dig?

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.