apartment in Slotsgade 45 2 dør 4 3400 Hillerød Denmark

Slotsgade 45 2 dør 4 3400 Hillerød Denmark

Areal:
79 m2
Antal værelser:
3 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
29.850 kr.
Forudbetalt leje:
9.950 kr.
Overtagelsesdato:
01 Aug
Sagsnummer:
467647

apartment in Slotsgade 45 2 dør 4 3400 Hillerød Denmark


Om lejligheden

I denne lejlighed får du nyt badeværelse, gæstetoilet, bryggers, to gode værelser samt køkken i åben forbindelse med stuen. Derudover er lejligheden centralt beliggende tæt ved Frederiksborg Slot og Hillerøds butikker og spisesteder. Lejligheden har elvarme og varmepumpe.
Om ejendommen

Denne charmerende strøgejendom er beliggende i hjertet af Hillerød midt på Slotsgade. Grib chancen for at vågne op til den exceptionelle udsigt over historiske Frederiksborg slot hver morgen. Byens atmosfærefyldte gågademiljø ligger lige uden for døren og byder sig til med spændende specialbutikker, skønne cafeer og lækre restauranter, og med Slotssøen som nabo er du heller aldrig langt fra en forfriskende gå- eller løbetur langs vandet og i den idylliske slotspark.

Opvarmning sker ved elektricitet.
Om området
Som Københavns charmerende lillebror, ligger Hillerød med centrum omkring det storslåede Frederiksborg Slot og omkranset af den frodige Grib-skov. Byen har et rigt kulturliv med mulighed for masser af oplevelser indenfor musik, teater, og ikke mindst årlige udendørs events som kræmmermarked, kunstdage, kulturnat og Garden Living Fair. Alt sammen i smukke omgivelser ved slotsparken og den dertil hørende slotssø.
Med den brostensbelagte gågade og et velassorteret shoppingcenter bydes der på gode shoppingmuligheder, hyggelige cafeer og restauranter.
Byen forbindes med hovedstaden af en direkte s-togslinje, der i hverdage afgår hvert 10. minut. Institutioner samt idrætsanlæg er centralt beliggende med gode offentlige transportmuligheder til byens yderkanter.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.