Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 1 lejeboliger
1 lejebolig fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
1 lejebolig fundet på denne søgning

Lejeboliger Svaneke - se alle ledige lejeboliger i Svaneke her

Hans Hermans Gænge 3, 3730
Areal
103 m2
Værelser
3 værelser
Type
Rækkehus
7.000 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Svaneke

Bornholm er dejlig, og Svaneke er ingen undtagelse. Her kommer du praktisk talt ikke meget længere væk fra det øvrige Danmark uden at forlade landet. Svaneke er indbegrebet af hygge, lækker mad, skøn natur og hvide sandstrande. Ønsker du at slippe væk fra fastlandet, er Svaneke det optimale valg. Enten permanent med en hyggelig villa eller periodevist med et skønt fritidshus.

Hvad skal du overveje?

At flytte til Bornholm kræver en smule overvejelser. Du skal sandt at sige kunne nøjes med øen. De fleste, der bor på Bornholm, arbejder også på øen eller er alternativt gået på pension. Der er selvfølgelig mulighed for at sejle til Sverige eller flyve til fastlandet – eller måske at være selvstændig. Men det kræver noget strategisk planlægning. Når det så er sagt, er Svaneke et super dejligt og anbefalelsesværdigt sted, som du formentlig bliver rigtig glad for at bo.

Bornholm – den dejligste ferieø

For mange er Bornholm et sted, hvor de tager på ferie. Her er vejret gennemsnitligt bedre end i resten af landet, fiskene på restauranterne er friskfangede, Krølle Bølle isene er større, og strandene er smukkere. Men hvorfor nøjes med ferie på øen, når du faktisk kan bo der og få glæde af den skønne bornholmske atmosfære hver eneste dag? Svaneke er et dejligt sted at bo for både voksne og børn, og her er der mulighed for ro og stilhed i hverdagen – og feriestemning i weekenderne.

Villa eller fritidshus

Hvis du overvejer at flytte til Bornholm, så skal du nok smide ideen om en lejlighed ud af vinduet, for dem findes der ikke mange af. Tværtimod findes der mange villaer til leje, hvor der er plads til hele familien og også både gyngestativ og sandkasse i haven. Hvis du kun periodevist vil bo på Bornholm, kan du leje ét af de mange fritidshuse – så behøver du ikke slippe fastlandet helt.

God idé med egen bil

Der går da busser rundt på øen, men de går primært i arbejds- og skoletiden. Om aftenen og i weekenderne, kan det være tvivlsomt, om du kan komme med bussen, når du har behov for det. Derfor kan det være en god idé at overveje, om du skal have egen bil, når du flytter til Svaneke.

Den månedlige husleje i Svaneke ligger mellem 7.000 kr. og 7.000 kr. Den gennemsnitlige husleje pr. m2 er 68 kr.

På Findboliger finder du 1 lejeboliger i Svaneke. Søg også i resten af vores katalog med 8.158 lejeboliger i hele Danmark.

Her på Findboliger.dk kan du udleje din bolig 100% gratis. Klik her og opret din annonce med det samme.

Vi anbefaler at du starter din boligsøgning hurtigst muligt, da flere områder i Danmark oplever stigende efterspørgsel på lejeboliger. En stor hjælp til dig selv er at oprette en gratis boligagent, så du får øjeblikkelig besked ved nye boliger i Svaneke.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)