Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 0 lejeboliger
0 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
0 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Stege - se alle ledige lejeboliger i Stege her

Din søgning gav desværre ingen resultater, prøv venligst igen

Lejebolig i Stege

Kunne du tænke dig at bo i Møns hovedstad, Stege? Så vil du komme til at bo i et charmerende og skønt område, som har masser af forskellige seværdigheder og oplever at tilbyde dig og din familie. Læs med her og opdag alt det, som byen Stege har at give, så du bagefter kan undersøge de ledige lejeboliger, som måske lever op til dine krav i forhold til beliggenhed, størrelse samt udgifter.

Ren idyl midt på Møn

Stege ligger placeret lige i midten af Møn, og det er således muligt at køre fra øens ene side til den anden side af øen på under en time. Der er dermed ikke langt til vandet, men også skoven er tæt på, hvis du bosætter dig i Stege. Møn er altså ideel for livsnyderen, der vil sætte pris på den rige mulighed, der er for at indånde den friske luft og mærke den fred og ro, som kommer, når man befinder sig i naturen. I nærheden af Stege vil det blandt andet være muligt at tage på en udflugt til Møns Klint, som er noget af et usædvanligt smukt syn. Flere steder rundt om øen er det desuden også muligt at finde sig en god badestrand, hvor børnene kan springe rundt i vandet, mens du nyder den skønne natur.

En historisk by med gang i

Byen voksede sig i sin tid stor på middelalderens sildeeventyr i Øresund, og byen havde utallige boder på sildemarkedet. Men middelalderen er stadig nærværende den dag i dag, og du vil kunne se og opleve dette, hvis du tager et smut forbi byvolden eller kirken, men det middelalderlige er sådan set til stede mange steder i hele byen, hvis du lægger mærke til det ved for eksempel byens charmerende krogede gader samt Mølleporten, som er en af de sidste byporte tilbage fra middelalderen, som stadig er bevaret den dag i dag. I dag er Stege fortsat en levende by, som kan tilbyde masser af spisemuligheder og mange steder at shoppe i. Og derudover så sker der i løbet af året en masse aktiviteter i byen, såsom for eksempel Sildemarked, Æblernes dag, Julebanko og meget mere, så det burde være muligt at finde noget til enhver smag.

Gode muligheder for hele familien

Skal du flytte med hele familien, er det selvfølgelig ikke uvæsentligt, at byen du skal til har nogle gode muligheder for hele familien. Især kan det være vigtigt, at byen kan tilbyde gode daginstitutioner og skoler til børnene. Og dét skal du ikke bekymre dig om, hvis du overvejer Stege. Byen har nemlig både dagpleje, privat vuggestue og børnehave og almindelig børnehave til de helt små. Til de lidt større har byen folkeskolen, Møn Skolen, og to friskoler. Så du er sikker på, at der vil blive taget godt af dine børn, når du er på arbejde. Derudover er det selvfølgelig også en fordel, at disse institutioner ligger centralt, og du ikke skal bruge en masse tid på at hente og aflevere.

Bo i Stege

Vægter du skole og daginstitutionstilbud højt og sætter du pris på en aktiv by, hvor du aldrig vil kede dig? Så er det formentlig blot en bonus for dig, at byen har skøn natur med både skov og vand alle vegne, og at du ved at bo i Stage vil bo i en hyggelig, charmerende by, der er bevaret i gammel stil. Så kan du lige nu undersøge de ledige lejeboliger nærmere i Stege, og finde lige netop dét, som lever op til alle dine forventninger og krav.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)