Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 4 lejeboliger
4 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
4 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Kirke Hvalsø - se alle ledige lejeboliger i Kirke Hvalsø her

Plads til to generationer
Kirke Hyllinge
Areal
257 m2
Værelser
7 værelser
Type
Hus
14.885 kr/md
Se bolig
4000 3 vær. lejlighed, 80 m2, Mariendalsvej 6 1.ste sal
Roskilde
Areal
80 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
7.900 kr/md
Se bolig
4000 4 vær. lejlighed, 108 m2, Mariendalsvej 6 Stuen
Roskilde
Areal
108 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
9.400 kr/md
Se bolig
Lækker 3 Værelses Lejlighed
Helt ny
Tølløse
Areal
85 m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
7.500 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Kirke Hvalsø

Midt på Sjælland ligger der den lille charmerende by, Kirke Hvalsø. Kirke Hvalsø er en stationsby med lidt over 4000 indbyggere. Det er derfor et mindre samfund på Midtsjælland, der hører under Lejre Kommune. Frederikssund, Holbæk, Ringsted og Roskilde er de nærmeste store byer, som du skal køre mellem 19 og 35 kilometer for at nå. Så selvom Kirke Hvalsø selv har en række lokale muligheder for handel, kultur og erhverv, kan du inden for kort afstand finde et endnu bredere udvalg i nogle af Sjællands større byer.

En lille by i højt landskab

Kirke Hvalsø ligger i et højt landskab og er omgivet natur og skov. Byen er nemlig placeretlige ved Bidstrup skovene, hvor du finder smuk og fredet natur. Du har derfor rig mulighed for at nyde skovens stille ro, hvis du bosætter dig i Kirke Hvalsø. Tæt ved byen finder du desuden Sjællands højeste punkt, Gyldenløvens Høj, som kan give mange gode vandreture og fornyet energi både i hverdagen og weekenden. Leder du efter en bolig tæt på skov og natur, er Kirke Hvalsø derfor et godt match til dig.

Med sin centrale placering på Sjælland, findes der flere attraktive seværdigheder tæt på Kirke Hvalsø. Ikke langt fra den lille stationsby kan du eksempelvis besøge den idylliske mølle, Tadre Mølle, der hører under ROMU, som er en koncern for museer i Roskilde, Lejre og Frederikssund. Tadre Mølle er en historisk møllegård, som tiltrækker mange historie- og naturinteresserede og blandt andet har medvirket i Danmarks Radios julekalender, Nissebanden.

Hverdagen i Kirke Hvalsø

Selvom Kirke Hvalsø er en lille by, er der gode muligheder i byen for børnefamilier. Byen byder nemlig både på tre daginstitutioner for de helt små, en lokal skole med alle klassetrin fra 0. til 9. og flere foreninger, hvor byens børn og unge har mulighed for at hygge sig med hinanden og dyrke forskellige fritidsinteresser. Du kan eksempelvis sende dine børn til gymnastik i Gymnastikforening eller fodbold i den lokale klub, Hvalsø IF. 

Det er dog ikke kun børn og unge, der kan finde aktiviteter i byen. De voksne har ligeledes mulighed for at gå ud og nyde fridagene, når Hvalsø Kulturhus afholder alt fra koncerter og teater til foredrag. På trods af størrelsen, står byen altså ikke stille. Du behøver heller ikke køre til Holbæk eller Roskilde for at handle ind hver gang, da Kirke Hvalsø selv har det mest nødvendige. Du finder blandt andet forskellige dagligvareforretninger, et apotek, et lægehus, et byggemarked og et pizzaria i byen.

Find din nye bolig

Drømmer du om at bo centralt på Sjælland i en lille by, hvor du kan slappe af, når du kommer hjem uden at blive forstyrret af storbyens larm? Så er Kirke Hvalsø en by for dig, og lige nu findes der flere ledige studieboliger, lejligheder og huse i byen, så du kan vælge netop den bolig, der passer bedst til dine behov. I Kirke Hvalsø får du en rolig tilværelse i en tilbagelænet by, der er omgivet af natur, men samtidig har gode forbindelser til nogle af Sjællands store byer med flere muligheder.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)