Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 1 lejeboliger
1 lejebolig fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
1 lejebolig fundet på denne søgning

Lejeboliger Høng - se alle ledige lejeboliger i Høng her

Helt ny
Gørlev
Areal
100 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
6.000 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Høng

Vil du gerne bo på Sjælland? Men vil du gerne være fri for at bo i København eller en af de andre lidt større byer? Så er der en god chance for at byen Høng er stedet for dig - uanset om du er enlig, et par, børnefamilie eller studerende. I Høng er der god mulighed for at finde en lejebolig. Du kan blandt andet finde hus til leje, lejlighed til leje og studieboliger, og der er derfor noget for alle og enhver.

En by med masser af liv

Høng er en lille stationsby, der ligger på det nordvestlige Sjælland. Med et indbygger til på lige omkring de 4.300 mennesker, er det en by uden alt for meget stress og jag, men alligevel fyldt med liv og muligheder.

Byen i sig selv har meget at byde på, men det er bestemt ingen ulempe, at der ikke er langt til de lidt større omkringliggende byer. Der er kun 13 kilometer til Slagelse og 26 til Kalundborg, og du har derfor god mulighed for at kunne klare de ærinder, som Høng ikke kan klare for dig, uden at skulle bruge flere timer på at komme frem og tilbage.

Uddannelse og arbejde

Hvis du leder efter et godt sted for dine børn at vokse op, så er Høng uden tvivl et oplagt sted for dig. I byen er der flere daginstitutioner, en nybygget folkeskole, privatskole, efterskole, gymnasium og landbrugsskole. Alle former for uddannelse er derfor lige om hjørnet, og der er ingen grund til at skulle rejse længere væk før universitet eller lignende uddannelse kalder. 

Foruden de mange skoler er der også god mulighed for at finde arbejde. Selv hvis der ikke er arbejde at finde i Høng, er der kort vej til motorvejen og ikke mindst de lidt større byer, og det behøver derfor ikke at tage lang til at komme frem og tilbage mellem hjem og arbejdsplads. 

Meget at byde på

Foruden at have gode muligheder for arbejde og uddannelse, har Høng blandt andet et bibliotek, hvor borgerservice også er indbygget. Byen ligger i et naturskønt område, der danner gode rammer for motion såvel som leg og hygge. Er du glad for sport, eller er der andre i din husstand, der er, så har du også mulighed for at udleve den del af dine interesser i Høng. Her er der nemlig en sportshal at finde, og i 2020 åbner der en ny afdeling, hvor det bliver muligt at dyrke alt for kampsport og yoga til fodbold, gymnastik og andre mere traditionelle sportsgrene.

Stå du og skal handle eller købe noget fra en specialforretning, er der ingen grund til at køre ud af byen. Høng har et stort udvalg af både special- og dagligvareforretninger. Skulle du alligevel mangle noget, tager det ikke mere end 10-20 minutter at komme til Slagelse. 

Høng er den perfekte by for dig, der godt kan lide at have det hele lige ved hånden - dagligvarer som fritid og uddannelse. Der er ingen tvivl om, at du vil blive glad for at bo i en by som Høng.

Den månedlige husleje i Høng ligger mellem 6.000 kr. og 6.000 kr. Den gennemsnitlige husleje pr. m2 er 60 kr.

På Findboliger finder du 1 lejeboliger i Høng. Søg også i resten af vores katalog med 8.583 lejeboliger i hele Danmark.

Her på Findboliger.dk kan du udleje din bolig 100% gratis. Klik her og opret din annonce med det samme.

Vi anbefaler at du starter din boligsøgning hurtigst muligt, da flere områder i Danmark oplever stigende efterspørgsel på lejeboliger. En stor hjælp til dig selv er at oprette en gratis boligagent, så du får øjeblikkelig besked ved nye boliger i Høng.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)