Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 1 lejeboliger
1 lejebolig fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
1 lejebolig fundet på denne søgning

Lejeboliger Skælskør - se alle ledige lejeboliger i Skælskør her

Uanset om du er på udkig efter en ledig lejlighed eller et hus med plads til familien, så har vi med vores søgeværktøj gjort det nemt og tidsbesparende for dig at finde din næste lejebolig i Skælskør. Læs med videre herunder og bliv klogere på nogle af de fordele byen kan tilbyde dig.

Læs mere
4230 2 vær. lejlighed, 66 m2, Ærtebjergvej 0
Skælskør
Area icon
Areal
66 m2
Bedrooms icon
Værelser
2 værelser
Home type icon
Type
Lejlighed
6.000 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Skælskør

Syd for motorvejen på vestkysten af Sjælland ligger den gamle købstad Skælskør. Byen udgør med sine godt 6.400 indbyggere den tredjestørste i kommunen efter Slagelse og Korsør. Her er du ikke langt fra de to større byer Næstved og Slagelse, der begge kan nås på cirka en halv time i bil. Du har selvfølgelig også mulighed for at tage bussen, hvor der er gode forbindelser ud til resten af kommunen. Uanset om du er på udkig efter en ledig lejlighed eller et hus med plads til familien, så har vi med vores søgeværktøj gjort det nemt og tidsbesparende for dig at finde din næste lejebolig i Skælskør. Læs med videre herunder og bliv klogere på nogle af de fordele byen kan tilbyde dig.

Et blomstrende kunst- og kulturliv

Når du skal finde din næste lejeboligdestination, er det rart at vide, om der sker noget i byen og hvorvidt der udbydes forskellige kulturtilbud. Her kan du trygt søge videre på boliger i Skælskør, da kunst og kultur er en af byens styrker. Musik, teater, håndværk, museer og biograf er blot nogle af de interesser præger og dyrkes i byen. Byen har da også fået identiteten som ‘Kunstnernes by’, idet mange professionelle kunstnere og designere holder til her. Generelt er byen præget af kreative iværksættere og kendt som et sted med mange forskellige begivenheder i årets løb. Her kan du få et overblik over de mange arrangementer og events, hvor der helt sikkert er noget for enhver smag. 

Med udsigt til fjord og hav

Med sin beliggenhed ud til havet er der ikke overraskende adgang til et hav af muligheder, når til kommer til naturoplevelser og -aktiviteter både til lands og til vands. Roning, sportsfiskeri og skak er blot nogle af de mange foreningsaktiviteter, du kan dyrke i Skælskør. Lidt pudsigt er byens havn placeret midt i byen, og en bro binder derfor de to gamle bydele sammen. Desuden er byen indehaver af en af kommunens bedste strande. Her får du således både natur og by i samme pakke, hvor der næsten altid er udsigt til hav eller grønne områder, samtidig med at bymidten aldrig er længere væk end en gåtur. Og så gør det jo heller ikke noget, at huslejepriserne er i bund her, i forhold til hvis du vælger en lejebolig tættere på eller i København. 

En by med drive

Det aktive foreningsliv og de mange ildsjæle i Skælskør er med til at give byen er helt særligt drive, som du hurtigt vil mærke til og blive inviteret til at være en del af, når du flytter til byen. Noget der kendetegner byens beboere er nemlig den varme og gæstfrihed, der gør at man som tilflytter føler sig godt taget imod og bliver budt velkommen med åbne arme. Det giver gode faciliteter for hele familien, hvor børnene kan dyrke alskens fritidsaktiviteter og gå i skole under trygge kår. Foruden mange forskellige dagtilbud og skoler at vælge imellem, findes der i byen også aftenskolekurser. Og så har byen selvfølgelig alle indkøbsmuligheder, som hverdagen kræver samt mange forskellige spisesteder.


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.