Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 3 lejeboliger
3 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
3 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Høng - se alle ledige lejeboliger i Høng her

Høng emmer af aktiviteter, blandt andet har byen et åbent bibliotek med borgerservice samt smukke grønne områder, der rammer byen ind. Desuden er Kultur- og Bevægelsespark Høng under opførelse og forventes færdig i det kommende år. Parken huser faciliteter såsom en bred vifte af sportsgrene, undervisning, samlingssteder og kulturelle arrangementer. Ydermere skal Kalundborg Kommunes lave kvadratmeterpris fremhæves, idet den gennemsnitligt ligger på 12.361 kroner pr. kvadratmeter.

Læs mere
4270 villa, 3 vær., Gyden
Høng
Area icon
Areal
100 m2
Bedrooms icon
Værelser
3 værelser
Home type icon
Type
Hus
5.350 kr/md
Se bolig
4281 3 vær. lejlighed, 77 m2, 1 mdr forudbetalt leje
Gørlev
Area icon
Areal
77 m2
Bedrooms icon
Værelser
3 værelser
Home type icon
Type
Lejlighed
4.200 kr/md
Se bolig
4281 3 vær. lejlighed, 115 m2, Vinde Helsingevej 8 1
Gørlev
Area icon
Areal
115 m2
Bedrooms icon
Værelser
3 værelser
Home type icon
Type
Lejlighed
4.500 kr/md
Se bolig

Ledige lejeboliger i Høng

Stationsbyen Høng ligger med sine 4.294 indbyggere i Nordvestsjælland. Byen tilhører Kalundborg Kommune og er beliggende i Region Sjælland. Byen er den næststørste by i Kalundborg Kommune, og er centralt placeret med kun 10 minutters køretur i tog til Slagelse Station samt en videre halv times tur mod København og Fyn. Høng emmer af aktiviteter, blandt andet har byen et åbent bibliotek med borgerservice samt smukke grønne områder, der rammer byen ind. Desuden er Kultur- og Bevægelsespark Høng under opførelse og forventes færdig i det kommende år. Parken huser faciliteter såsom en bred vifte af sportsgrene, undervisning, samlingssteder og kulturelle arrangementer. Ydermere skal Kalundborg Kommunes lave kvadratmeterpris fremhæves, idet den gennemsnitligt ligger på 12.361 kroner pr. kvadratmeter.

Studieboliger i Høng

Høng fik tilbage i 1900-tallet jernbane i tre retninger, og dette gjorde at byen blev et godt sted at placere skoler, hvorfor Høng huser en stribe uddannelsesinstitutioner, som fortsat gør Høng til en væsentlig skoleby. Skal du for eksempel gå på Høng Landbrugsskole eller en hvilken som helst anden uddannelsesinstitution i Høng, og er på udkig efter en studiebolig, der passer til dine behov, så er det en mulighed i Høng. Der er dog rift om disse attraktive og billige studieboliger, og har du ikke været hurtig nok, så frygt ej. På findboliger.dk kan du nemt og overskueligt undersøge i dit område, hvor der er mulighed for en meget billig studiebolig. I Kalundborg kan du for eksempel få en studiebolig på omkring de 27 kvadratmeter til kun 1546 kroner i måneden, og det er endda med eget toilet, bad og køkken. Denne bolig ligger for eksempel kun 1,5 kilometer fra Kalundborg Station, hvilket gør det nemt og hurtigt at tage offentlig transport til Høng.

Lejlighed til leje i Høng

Søger du en lejlighed i Høng, så vil du kunne få en lejlighed med en central beliggenhed og på 90 kvadratmeter fordelt på tre værelser til kun knap 6000 kroner i måneden. Lejligheden er endda delevenlig, så kan du ikke få fat i en studiebolig i Høng, og vil du helst ikke flyt til en af de nærliggende byer, så kan du nemt dele en sådan lejlighed i Høng med en roomie til en overkommelig pris.

Hus til leje i Høng

Er du interesseret i at leje et hus i Høng, så tøv ikke. I Høng får du meget for pengene, når du lejer et hus. Her kan du eksempelvis få et lille og fint hus på 88 kvadratmeter fordelt på fire værelser til bare 6.400 kroner i måneden. Der er ligeledes rækkehuse at finde i Høng, og er du på udkig efter lidt mere plads, så ligger et rækkehus på 110 kvadratmeter fordelt på tre rum til den nette sum af 8.500 kroner i måneden. Du får således rigtig meget for pengene ved at leje et hus i Høng.


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.