Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 4 lejeboliger
4 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
4 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Skagen - se alle ledige lejeboliger i Skagen her

Studiebolig i Skagen udlejes - 2.542 kr./måned
Skagen
Areal
32 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
2.542 kr/md
Se bolig
2-værelses lejlighed i skagen
Vesterbyvej 2A, 9990 Skagen
Areal
50 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
3.650 kr/md
Se bolig
Værelse i Lejligheder udlejes - 4.000,0 kr./måned
Helt ny
Lejligheder
Areal
6 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
4.000 kr/md
Se bolig
Værelse i Lejligheder udlejes - 6.000,0 kr./måned
Helt ny
Lejligheder
Areal
13 m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
6.000 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Skagen

I Vendsyssel, Nordjylland ligger Danmarks nordligste by Skagen, der til dagligt huser godt 8.000 indbyggere. Om sommeren vokser dette tal dog til over 50.000, da byen er en af landets mest yndede turistmål. Og med god grund, for Skagen byder på alt fra smukke naturoplevelser samt et boblende byliv til kunst og arkitektur i verdensklasse. Du har sikkert hørt om de famøse skagensmalere, der var betaget af Skagens unikke lys og brugte det i deres kunst. Byen er stadigvæk et unikt sted, og du kan få del i det, ved at læse videre herunder og blive klogere på hvorfor Skagen er et godt bud på din næste boligdestination.
 

Et nordligt mekka for vandhunde

Skagen er ikke overraskende omgivet at strand og hav på begge sider. Det giver mange maritime udnyttelsesmuligheder med børnevenlige strande på østkysten, vilde bølger til surferen på vestsiden og ikke mindst er Skagen ideelt til dig med båd. Byen er endvidere vært for en årlig vinterbaderfestival. Men Skagen er også kendt for sin fiskerihavn, der er landets største og dermed byens livsnerve, hvorfra hovedindkomsten kommer. Det er til hverdag en travl erhvervshavn med blandt andet Danmarks største sildefabrik, men om sommeren fungerer havnen også som trækplaster for mange lystsejlere. Foruden kysten og de mange aktiviteter til vands, er der også rig mulighed for at nyde naturen til lands, der byder på massere af vandrestier i klitterne og muligheden for at se flest fuglearter på ét sted i Danmark. 

Spændende kulturhistorie 

Foruden skagensmalerne er Skagen lidt af et skatkammer hvad angår kultur og historie. Oprindeligt var byen et gammelt fiskerleje, der siden blev til en købsstad, og flere forskellige arkitekter har nu i dag sat deres præg på byen. De kendte kunstnere har givet grobund for flere museer og gallerier i byen, samt kan Skagen prale af Danmarks næsthøjeste fyrtårn. Syd for byen findes Råbjerg Mile, der landets største vandreklit. Desuden lægger byen navn til Danmarks ældste musikfestival, Skagen Festival, der løber af stablen den første weekend i juli, og som hvert år tiltrækker flere tusinde mennesker. Der er med andre ord nok aktiviteter at give sig i kast med, når du vælger at flytte til Skagen og samtidig oplevelser til hele familien!

Et sammentømret lokaliv

Det bedste ved at bo i Skagen må være den lokale ånd, der binder byens indbyggere sammen og som fastholder bylivet, når turisterne er taget hjem og sommeren går på hæld. Det er klart fiskeriet, der udgør den største erhvervssektor, og havnen er da også samlingssted for byens beboere, når du trænger til en snak eller bare en hyggestund med en medborger. Med bil kommer du også hurtigt ud til resten af Nordjylland og har således mange arbejdspladser inden for en times kørsel, hvor trafikken oftest glider let på de store vidder. Når du skal finde en lejebolig og måske har børn, er det naturligvis rart at vide om byen tilbyder de rette muligheder. I Skagen findes der både folkeskole og privatskole samt forskellige foreninger og fritidsklubber, hvor hele familien kan dyrke fritiden aktivt. Er du blevet nysgerrig på mere, kan du herlæse videre om de forskellige aktiviteter som området har at byde på.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)