Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 3 lejeboliger
3 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
3 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Otterup - se alle ledige lejeboliger i Otterup her

Klintebjergvej 77, 5450 Otterup
Otterup
Areal
321 m2
Værelser
8 værelser
Type
Hus
8.000 kr/md
Se bolig
Søballevej 6 F, 5270 Odense N
Odense N
Areal
114 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
7.790 kr/md
Se bolig
Kirkevej 62, 5450 Otterup
Otterup
Areal
300 m2
Værelser
7 værelser
Type
Hus
7.500 kr/md
Se bolig

Ledige lejligheder og hus til leje i det Nordfynske blot 15 kilometer nord for H.C. Andersens fødeby Odense. Med 5.218 indbyggere i 2019 er Otterup den største by i Nordfyns Kommune og ligger i stille omgivelser i Danmarks idylliske natur. Med beliggenhed et stenkast fra Odense er Otterup den perfekte by for dig der søger bolig til leje uden for byen, men ikke langt fra det sociale byliv. Otterup er ikke overraskende et eftertragtet feriemål da byen grænser op til havet og lillebælt. Byen har i dag sin helt egen turistinformation og de ville helt sikkert anbefale at du se nærmere på den Nordjyske natur. Det kan du nemt og bekvemt via ‘Kærlighedsstien’ eller ‘Kløverstien’ og måske slutte turen af vest for Otterup centrum, hvor du kan opleve figurerne fra H.C. Andersens eventyr "Fyrtøjet" udskåret i elmetræer. Med rigtigt gode priser på lejeboliger og fri adgang til havet, er det bare med at flytte ind. Er du nysgerrig på Otterup som lejemål kan du læse mere på siden her.

 

Otterups begyndelse

Den gamle stationsby trækker historiske spor helt tilbage i vikingetiden. Otterup fik for alvor luft under vingerne i omkring slutningen af 18 hundrede tallet, da den blev den største mellemstation på den Nordfynske jernbane med ruten mellem Bogense og Odense. Selvom jernbanen i dag er nedlagt, kan der stadig ses små stykker sti anlagt på banetracéet. Som i mange andre stationsbyer, startede Otterup med en skole, en smedje og en mølle. Ud fra det voksede byen og i 1960 var Otterrup blomstret op som en selvstændig by med blandt andet stadion, politistation, biograf, hotel, bank, elektricitetsværk, vandværk, bogtrykkeri, en teknisk skole og dvs. fabrikker. Den fulde historie om Otterups historie kan læses her.

 

En lille by med fart over feltet

Når det kommer til indkøb og shopping - er der noget at komme efter i Otterup. Byen huser hele fem store dagligvarerforeninger, samt massere af lokale butikker. I sommerperioden er der ekstra meget gang i gaden når der bliver spillet op til dans på Otterup Torvemarked, som afholdes hver lørdag. Bland boder og loppefund - heriblandt nordjyske frisk frugt og grønt - bliver de besøgende underholdt af de lokale kunstnerer og får maven fyldt hos diverse madsteder. I Otterup er der fart over feltet - også når det kommer til fysisk aktivitet. Otterup bold- og idrætsklub, med over 500 medlemmer, byder nemlig indenfor til alt mellem fodbold, badminton og karate.

 

Lige ved havet og tæt på byen

Med de mange aktiviteter og muligheder du finder i Otterup glemmer man næsten at nævne den helt fantastiske beliggenhed, som byen har. En bolig til leje i Otterup er ikke bare et hjem - det er en mulighed for at bo nær den unikke Nordjyske natur, at opleve havets tearapeutiske brusen inden for få minutter - og at mærke storbyens liv og muligheder det næste øjeblik. Beliggenhed beliggenhed beliggenhed. I Otterup får du noget for pengene.


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)