Luk søgning
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Søg
{"slug":"strib","title":"Strib"}
strib
2 lejeboliger fundet på denne søgning
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
2 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Strib - 2 til leje

Bell
Ups! Lejeboligen er allerede blevet lejet ud 🙁

Her er nogle flere lejeboliger i Strib, som du måske vil finde interessant. Held og lykke med at finde dit nye hjem!


Lejebolig i Strib

Byen Strib ligger i det vestlige Fyn lige ved Lillebæltsbroen. Strib er en lille by, som med dens 4712 indbyggere, ligger i Middelfart Kommune i Region Syddanmark. Byen ligger på en halvø, og er oplagt for dig som elsker strand og natur. Du kan med en ledig lejlighed eller lejebolig i Strib blive præget af skov og strand, som giver dig mulighed for at opleve Danmarks udeliv på bedste vis. Derudover har du geografien på din side, hvor byen er tæt på en masse jobmuligheder, shopping og kultur. Du kan læse mere om hvorfor din næste lejebolig kan være at finde i Strib nedenfor. 

Halvøen med smuk natur 

Strib ligger på en halvø, hvor hele den vestlige og nordlige side af byen grænser ud til vandet. Lillebæltsstien, som er en af landets flotteste stier, starter i Strib og er 27 kilometer lang, men med planer om at forlænges. Lillebæltsstien har været tre år i gang, men ved åbningen blev stien taget virkelig godt imod. Du kan læse om stien her

Derudover ligger Strib få minutter fra Staurby Skov, som er et stort skovområde, hvor Middelfart Kommune har gjort et stort stykke arbejde for at fastholde naturen og bruge den til aktiviteter. Er du hunde-ejer afholdes der hundetræning i skoven hver uge, samtidig er der anlagt flere mountainbike stier, og lige så mange gåruter. Der er er derfor rig mulighed for at opleve den fynske natur, hvis du erhverver dig en lejebolig i Strib

Perfekt beliggenhed for shopping og arbejdspladser 

Strib har en oplagt beliggenhed for dig, som ønsker at være tæt på din arbejdsplads og storbylivet med shopping og kultur, uden at skulle leve i det. Strib by ligger lige op af Lillebæltsbroen, hvilket gør at du hurtigt kan koble dig til Jylland, hvor du indenfor en time kan nå både Aarhus og Esbjerg, grundet det effektive motorvejssystem. Dette gør at du indenfor en times kørsel kan nå en masse arbejdspladser, samt en masse kultur og shopping. 

Hvis du forholder dig i det Fynske, så ligger Strib få kilometer fra motorvej E20, som kan på under en halv time tage dig til Odense, hvor jobmulighederne er store. Samtidig kan du supplere Stribs lokale forretninger, som overvejende er mindre specialbutikker inden for mad og teknologi, med storbyen Odenses brede udvalg af butikker og shopping muligheder. 

Foreningslivet i Middelfart Kommune 

Mindre byer har ofte et charmerende lokalsamfund med en masse lokale foreninger. Det samme gælder Strib, hvor Middelfart Kommune gør en dyd ud af at give de lokale foreninger en masse rådighed til at udvikle sig. Der er en forening for enhver smag i Strib og Middelfart - om du er til fodbold, håndbold eller lystfiskeri ved kysten, så er det muligt at finde en forening til dig. Du kan læse mere om de forskellige foreninger i kommunen her.

Find en lejebolig i Strib 

Hvis du har besluttet dig for at Strib kan være din næste drømme lejebolig, så hold øje med vores hjemmeside, hvor der hyppigt bliver opdateret på lejeboliger, ledige lejligheder eller hus til leje i området. Du kan bruge søgemaskinen, så du kun får de lejeboliger, som du er interesseret i. 

Få mails når der kommer nye lejeboliger i Strib 📩🏡