Luk søgning
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Søg
{"slug":"thisted","title":"Thisted"}
thisted
1 lejebolig fundet på denne søgning
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
1 lejebolig fundet på denne søgning

Lejeboliger Thisted - 1 til leje

Bell
Ups! Lejeboligen er allerede blevet lejet ud 🙁

Her er nogle flere lejeboliger i Thisted, som du måske vil finde interessant. Held og lykke med at finde dit nye hjem!


Lejebolig i Thisted

Thisted, der er beliggende i Thy, er en købstad og havneby ved Limfjorden, der rummer cirka 13.500 indbyggerei 2019. Thisted kan tilskrive sig titlen som den største by i Nordvestjylland. Byen grænser med sin vestlige side op til Vesterhavet og er centrum i Thisted Kommune, som er en del af Region Nordjylland. Nogenlunde midt i kommunen findes Thisted, der har en cirka fem kilometer lang kystlinje langs fjorden. Limfjordsbyen betragtes som et politisk, økonomisk og kulturelt centrum i kommunen. 

Med en ledig lejebolig eller et hus til leje i Thisted vil du blive en del af en by, der er beliggende i et område rigt på natur, hvilket giver dig mulighed for at opleve Danmarks natur fra dens bedste og mest beundringsværdige side. Du kan i det følgende læse meget mere om, hvorfor din næste lejebolig med fordel kan være at finde på den jyske vestkyst.

Rig på uddannelsesmuligheder

I byen vil du i nærheden af din lejebolig finde en række forskellige uddannelsesinstitutioner, der både henvender sig til de mindre børn og de unge. Til byens mindre børn tilbyder seks skoler, hvoraf fire af dem er folkeskoler, to af disse er med mulighed for overbygning, de øvrige to er friskoler. Inden for en fornuftig afstand til din lejebolig vil du derfor helt sikkert kunne finde et tilbud, der passer godt til dit barn.   

Når børnene har vokset sig store og ud af folkeskolen, tilbyder byen flere muligheder for ungdoms-, erhvervs- og videregående uddannelsesinstitutioner. I byen ligger EUC Nordvest, Thisted Gymnasium, Sosu-skolen samt Thy Uddannelsescenter, der tilbyder et bredt udbud af uddannelser på akademi-, bachelor- og masterniveau. Særligt dette campus er populært. I 2015 blev et nyt kollegium en del af uddannelses campus, Thy-Mors HF & VUC. 

Af videregående uddannelser tilbyder byen en sygeplejeskole og et pædagogseminarium, der udbydes af University College Nordjylland.

En by med et aktivt sportsliv 

Thisted er udenbys oftest kendt på det aktive sportsliv, der hersker i byen. Med divisionsholdet Thisted FC i fodbold og håndboldligaholdet Mors-Thy Håndbold, er byen særlig kendt for deres aktive deltagelse i fodbold og håndbold. Desuden findes der eliteklubber indenfor både svømning, cykling, fægtning og styrkeløft.   

Men byen rummer ikke udelukkende sportsudøvere på eliteniveau, foreningslivet giver plads til alle niveauer.  Med håndboldstævnet Thy Cup samler byen mellem jul og nytår næsten hvert år 2.000 håndboldspillere. Desuden findes en af de helt store surf spots kaldet Cold Hawaiii Klitmøller cirka 14 kilometer nordvest for Thisted. Klitmøller er en eksklusiv turist-, bade- og surfby, der udover at være kendt i Danmark også er kendt i store dele af Europa. Hvert år holdes store surf events på kysten, herunder World Cup. Stedet er særlig kendt for de optimale forhold for disciplinen Waveperformance inden for windsurfing, surfing og standup paddleboarding. Desuden har Klitmøller fået mange udøvere fra såvel Danmark som udlandet til at drage til stedet, hvor der ofte er stærk vind og store bølger.

Havnelivet ved kysten 

I midten af Thisted finder du byens havn. Denne har flere funktioner, da den både fungerer som trafikhavn for coastere og almindelig skibstrafik, men også som rekreativ lystbådehavn. Havneområdet besidder et udbud af caféer og restauranter samt servicefunktioner. Du vil opleve et område, hvor der er rig mulighed for at indtage et godt måltid mad, imens udsigten til den danske natur nydes. Havneområdet har udsigt over Thisted Bredning til Molerklinterne, blandt andet Hanklit på Mors. Desuden kan du ved Synopalhavnen i østbyen finde et cablepark. Dette spot giver dig mulighed for at prøve dine talenter af inden for vandski, funboard med mere og kaldes Cold Hawaii Inland. 

Byens placering tæt ved Limfjorden, havnen og diverse strande giver i særdeleshed plads for aktiviteter som sejlads, badning, surfsport og roning i båd eller kajak samt dykning i Thisted Bredning.

Kom til og fra Thisted 

Udover at byen er beriget med et havneområde, hvor det er muligt at komme til og fra byen fra vandsiden, er det også muligt at komme til byen på anden vis. Med Thybanen kan du nemt komme til og fra byen, der er endestation for netop denne strækning. 

 

Har du bil til rådighed kan du komme til byen på flere måder. Ad den store ringvej ledes du til hovedvejene A11, der dækker strækningen fra Aalborg til den tyske grænse, desuden kan du fange A26, der råder over strækningen fra Aarhus til Hanstholm. 

Find den perfekte bolig til leje i Thisted

Det kan være svært at finde den helt rette lejebolig. Er du ikke en af dem, der har været skrevet op i utallige boligforeninger og derfor ikke har flere oplagte muligheder stående og vente på dig, er der stadig mulighed for, at du kan finde en lejebolig med de helt rette behov til dig i Thisted. Hvis du har en lille drøm om at finde en ledig lejlighed eller et hus til leje i Thisted, kan du løbende holde dig opdateret om ledige lejligheder og lejeboliger på vores hjemmeside. Vi opdaterer hele tiden vores side med nye attraktive boliger. Du kan med vores søgefunktion tilpasse din søgning til dine behov, så du slipper for at spilde tiden på at kigge på urealistiske boligtilbud.

Få mails når der kommer nye lejeboliger i Thisted 📩🏡