Luk søgning
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Søg
{"slug":"borkop","title":"Børkop"}
borkop
13 lejeboliger fundet på denne søgning
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
13 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Børkop - 13 til leje

Bell
Ups! Lejeboligen er allerede blevet lejet ud 🙁

Her er nogle flere lejeboliger i Børkop, som du måske vil finde interessant. Held og lykke med at finde dit nye hjem!


Lejebolig i Børkop

Børkop er en stationsby i Sydjylland beliggende mellem Vejle og Fredericia. Byen har 5.706 indbyggere, ligger i Vejle Kommune og tilhører Region Syddanmark. Børkop befinder sig i et smukt bakket landskab, og ligger i nærheden af dejlige naturområder såsom Skærup Å, ikke langt fra ikoniske Vejle Fjord. Ved åen ligger Børkop Mølle der er en gammel vandmølle opført i historisk bindingsværk med to møllehjul. Børkop er Vejle Kommunes næststørste by. Det er en by i konstant bevægelse med nye tiltag, nye byggegrunde og nye oplevelser, der spirer. Åen slynger sig under Kulturhuset, hvor bibliotek, amatørteater, kreativt værksted og spændende arrangementer beriger byens liv. Børkop er på en og samme tid urban, moderne og rummer følelsen af landsby. Dette gør at en ledig lejlighed eller lejebolig i Børkop er en oplagt mulighed for dig, der ønsker roen udenfor byen, men med mulighed for at dyrke det kulturelle liv.  Du kan læse mere nedenfor, hvorfor Børkop kan blive din næste destination.

Åndet i nakken af Vejle
En af de helt store fordele med en lejebolig i Børkop er dens placering. Med blot 13 kilometer til Vejle er du på en og samme tid er langt væk fra storbyens mylder og larm, men stadig tæt nok på til at alle de kulturelle muligheder og de mange butikker der er til rådighed. Vejle er nemlig netop blevet kåret som Danmarks bedste handelsby, og ikke uden grund. Vejle er en helt særlig hyggelig handelsby med hundredvis af kendte kædebutikker og spændende specialbutikker. Gå på opdagelse i gågaden, i Citycenter Bryggen og i de små charmerende sidegader og gårdmiljøer.

Børkops naturperler
Til Børkups naturperler hører den meget bakkede Munkebjergskov, den store inddæmmede ferskvandssø, Rands Fjord og ikke mindst den lange kyststrækning med flere strande. Den mest kendte strand er Hvidbjerg Strand med den unikke Hvidbjerg Klit. Området er velbesøgt af campister, ligesom det er et eftertragtet feriehusområde.


Hverdagslivet i Børkop
Om man søger en ledig lejlighed, lejebolig, et hus til leje eller ledig lejlighed er der noget for enhver smag i Børkop. Med beliggenheden tæt på Vejle er der først og fremmest  gode uddannelsesmuligheder. Men i Børkop finder man også gode folkeskoler og dagstilbud. Der er også rig mulighed for indkøb og man finder i byen et lægehus, svømmehal og et hav af virksomheder. Derudover har Børkop og omegn  over 105 foreninger. Babysvømning i Børkop Svømmehal, yoga i fitnesscenteret Shape og holdsport i Gauerslundhallen er nogle af fritidsmulighederne.

Find drømmeboligen i Børkop
Med en ledig lejlighed eller lejebolig i Børkop får du meget for pengene. Børkop er med dens placering tæt på shoppingområder, gode foreningsliv, samt dens skønne natur både til lands og til havs, oplagt for dig som ikke ønsker storbyens stress. Du kan på vores hjemmeside Findboliger.dk holde dig opdateret på ledige lejligheder, huse til leje og lejeboliger, så du ikke misser din næste drømmebolig. Brug søgemaskinen til at finde netop den lejebolig, som opfylder alle dine kriterier.

Få mails når der kommer nye lejeboliger i Børkop 📩🏡