Lej 2-værelses lejlighed på 59 m² i Randers SØ.

Kristrupvej 30B, st. tv. , 8960. Randers SØ. ,Denmark

Areal:
59 m2
Antal værelser:
2 værelser
Type:
Lejlighed
Depositum:
11.550 kr.
Overtagelsesdato:
01 Jan
Sagsnummer:
508017

apartment at Randers SØ.


En moderniseret 2 værelses lejlighed, med masser af charme.

Lejligheden rummer 59 kvm. ligger i stueplan. Lejligheden har en fælles trappeopgang fordelt på A og B. Man bliver budt lige ind i hjertet af lejligheden, med højt til loftet i den gennemrenoverede lejlighed. Hele lejligheden er renoveret med nye lyse parketgulve, som er både vedligheholdelsvenlige- samt rengøringsvenlige. Lyset vælter ind i lejligheden af de store vinduer, hvor man her fra stueetagen har haven og de grønne fælles arealer nærmest inde i stuen. Fra den rummelige stue med mange indretningsmuligheder, har man adgang til lejlighedens funktionelle badeværelse, med bruseniche med flisebelægning i grå, ligeledes gennemgående flisebelægning på guvlet, og endvidere faciliteter som wc og håndvask med praktisk skabsopbevaring til badeartikler mv. 

Endvidere byder lejligheden i Kristrup på et godt værelse, igen med mange indretningsmuligheder grundet den gode størrelse. Derud over er lejligheden indrettet med nyt køkken, samt hårdehvidevare. Gode køkken faciliteter såsom køle- fryseskab, komfur og ovn i 1, samt opvaskemaskine og emhætte.

Endvidere har lejligheden adgang til eget kælderrum til fx. opbevaring mv, og dernæst fælles vaskemaskine, tørretumbler, cykelskur og grøn fælles gårdhave.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Vil du udleje din bolig?

Opret en gratis annonce og bliv kontaktet af interesserede lejere indenfor 24 timer.