Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 2 lejeboliger
2 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
2 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Haslev - se alle ledige lejeboliger i Haslev her

Haslev ligger lige i et rigtig godt smørhul, hvor alle muligheder er åbne lige i nærheden. Byen er god for dig, som ønsker at bo i en bolig til leje i en mindre by men samtidig have masser af liv og muligheder helt tæt på. Det får du, når du flytter i et hus til leje i Haslev. Byen er en gammel stationsby, og det bærer bybilledet stadig præg af, hvor der også er en station, som kan fører dig til blandt andet Køge og København. 

Læs mere
4690 1 vær. lejlighed, 33 m2, 4500 mdr forudbetalt leje
Haslev
Area icon
Areal
33 m2
Bedrooms icon
Værelser
1 værelse
Home type icon
Type
Lejlighed
4.500 kr/md
Se bolig
Ingelstrupvej 2, Tureby
Helt ny
Tureby
Area icon
Areal
151 m2
Bedrooms icon
Værelser
5 værelser
Home type icon
Type
Hus
11.600 kr/md
Se bolig

Lejebolig Haslev

Haslev er med sine 11.900 indbyggere den største by i Faxe Kommune, og det er da også i Haslev kommunens rådhus er beliggende. Haslev ligger på Sydsjælland med en masse større byer omkring sig. Når du bor i en lejebolig i Haslev, har du omkring 60 kilometer til København, 20 kilometer til Ringsted og knap 25 kilometer til Køge og Næstved. Haslev ligger derfor lige i et rigtig godt smørhul, hvor alle muligheder er åbne lige i nærheden. Byen er god for dig, som ønsker at bo i en bolig til leje i en mindre by men samtidig have masser af liv og muligheder helt tæt på. Det får du, når du flytter i et hus til leje i Haslev. Byen er en gammel stationsby, og det bærer bybilledet stadig præg af, hvor der også er en station, som kan fører dig til blandt andet Køge og København. 

Masser af jobmuligheder 

En af de helt store fordele ved at bosætte dig i en lejebolig i Haslev er alle de mange jobmuligheder, du får helt tæt på. Da Haslev ligger imellem en række større byer, har du alle muligheder åbne for at finde et job og en virksomhed, hvor du kan se dig selv og blive glad samtidig med, at du bor i et hus til leje i stille og rolige Haslev. Inden for 30 minutters kørsel i bil kan du være i enten Ringsted, Køge eller Næstved, som alle er større byer en Haslev, og hvor der derfor også er mange flere jobmuligheder end i selve Haslev. Når du bor i en lejebolig i Haslev, har du motorvejen helt tæt på, hvilket gør, at du nemt og hurtigt kan komme frem og tilbage. I Haslev kan du koble af og blive en del af en mindre by og et rigtig godt fællesskab, mens du stadig har gode arbejdspladser og mulighed for job inden for 30 minutter i enten bil eller med offentlig transport, som også fungerer rigtig godt fra og til byen. 

Skoler og uddannelse i Haslev nær din lejebolig 

I Haslev er der gode muligheder for, at I kan bo i en bolig til leje som en familie. Der er gode institutioner og ikke mindst både folkeskoler og privatskoler, hvor dine børn kan gå helt tæt på jeres nye hus til leje. Du kan trygt lade dine børn cykle frem og tilbage, og der er helt sikkert også en skole tæt på jeres lejebolig. Når dine børn bliver ældre, er der gymnasier og ungdomsuddannelser lige i nærheden. Med de tre større byer beliggende inden for 20 til 30 minutter væk er der rig mulighed for, at de kan finde det helt rette for dem men stadig være tæt på jeres bolig til leje og hjem, hvor I bor sammen. Der er desuden også videregående uddannelser inden for rækkevidde og i nærheden af jeres lejebolig, hvilket også gør Haslev til en god by for dig, der gerne vil studere men samtidig ikke bo midt i en større by. Der er flere ledige lejligheder og huse til leje i Haslev, som både kan rumme studerende og større familier. 

Butikker og spisesteder ved din bolig til leje

I Haslev kan du hygge dig, du kan spise god mad med familien eller gode venner. I Haslev er der hele 75 butikker og spisesteder, hvor du kan boltre dig og få alt det, du har behov for til din hverdag i en lejebolig i Haslev. Der er masser af hyggelige gader og cafeer, hvor du kan slappe af og nyde livet i Haslev. Hvis du alligevel trænger til et større udvalg og flere butikker, har du både Køge, Ringsted, Næstved og sågar København i nærheden, hvor du kan få alt, hvad hjertet begærer. Du er tæt på alt, og du kan sagtens tage på en smuttur til en af de nærliggende byer på shopping. Du har det meste udenfor din hoveddør, og du kan endda også gå en tur i biografen i Haslev. Der er aktiviteter for alle og hele familien i Haslev nær jeres bolig til leje. 

Find den rigtige lejebolig eller ledige lejligheder i Haslev

Haslev har en helt perfekt beliggenhed for dig, der vil have ro omkring dig men samtidig alle muligheder lige i nærheden. Priserne for en lejebolig i Haslev bærer både præg af byens størrelse men også af dens helt ideelle beliggenhed og korte afstand til tre større byer og selvfølgelig København, hvor både motorvej og togtransport fører til på kort tid. I Haslev kan du finde ledige lejligheder og huse til leje, som koster i omegnen af 5.500 kroner til 7.000 kroner for to værelser. Priserne varierer afhængig af beliggenhed, størrelse og stand, men du kan altid finde ledige lejligheder og lejeboliger, hvor der er plads til dig og din familie, samtidig med at I har alt lige udenfor hoveddøren. 


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.