Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 2 lejeboliger
2 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
2 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Borup - se alle ledige lejeboliger i Borup her

Byen er Køge Kommunes hurtigst voksende by, og hvis du endnu ikke har overvejet at flytte uden for de store byer til fordel for en billigere husleje og mere plads, så er det måske på tide. Her finder du nemlig både ledige lejligheder og huse til leje til attraktive priser, og samtidig har Borup alt hvad hverdagen kræver af børnepasning, fritids- og indkøbsmuligheder. Læs med videre herunder, og bliv klogere på, hvad der gør Borup til en god lejeboligdestination. 

Læs mere
4140 værelse, 42 kvm, 0 mdr forudbetalt leje
Borup
Area icon
Areal
42 m2
Bedrooms icon
Værelser
1 værelse
Home type icon
Type
Værelse
5.200 kr/md
Se bolig
4330 villa, 4 vær., Tolstrupvej
Hvalsø
Area icon
Areal
69 m2
Bedrooms icon
Værelser
4 værelser
Home type icon
Type
Hus
2.150.000 kr/md
Se bolig

Lejebolig Borup

Mellem Roskilde og Ringsted ligger stationsbyen Borup, der er en populær boligdestination blandt tilflyttere. Byen er Køge Kommunes hurtigst voksende by, og hvis du endnu ikke har overvejet at flytte uden for de store byer til fordel for en billigere husleje og mere plads, så er det måske på tide. Her finder du nemlig både ledige lejligheder og huse til leje til attraktive priser, og samtidig har Borup alt hvad hverdagen kræver af børnepasning, fritids- og indkøbsmuligheder. Læs med videre herunder, og bliv klogere på, hvad der gør Borup til en god lejeboligdestination. 

God infrastruktur og tæt på storbyen

Borup er som allerede nævnt en stationsby, som forbinder Ringsted med København, hvor det for eksempel blot tager 40 minutter med regionaltoget ind til i København. Desuden går der busser ud til nabobyerne i kommunen. Det betyder også, at du let kan have et arbejde i København eller en af de større omkringliggende byer, for eksempel Roskilde og Ringsted, hvor det er nemt at pendle til og fra hver dag. Det gælder også, hvis du er i bil, idet motorvejen går lige forbi syd for byen, hvor det tager cirka samme tid at nå hovedstaden som med tog.  

Et stærkt lokalliv og et trygt sted at vokse op 

Noget af det som beboerne i Borup nævner som vigtige værdier for byen, er roen og det faktum at man som borgere af byen kender hinanden. Det giver en samhørighed, som er med til at fostre det gode foreningsliv, der endvidere findes i byen. Foruden Borup Idrætsforening, der tæller både en idrætshal og en multisal, rummer byen også en svømmesal og et stort fitnesscenter, så der god mulighed for at hele familien kan dyrke fritiden aktivt. I byens kulturhus har du også tit mulighed for at opleve både koncerter og udstillinger. Derudover har Borup selvfølgelig også en bred vifte af dagtilbud at vælge mellem, lige fra forskellige børnehaver, skoler og sportsklubber til vuggestuer. Faktisk er Borup folkeskole blandt landets bedste. I byen har børnene og de unge mennesker også glæde af både legepladser og skaterbane samt udendørs fodboldbaner. 

Gode natur- og kulturfaciliteter

En af grundene til Borups fine placering som den hurtigst voksende by på Sjælland, er uden tvivl den skønne beliggenhed mellem skove og søer og med god adgang til rekreativ natur. For eksempel kan du tage en tur ud til Dyndet, som oprindeligt var et moseområde, der i dag er kendt for sit rige plante- og dyreliv. Desuden byder området på en badesø, hvor der også er camping- og spisefaciliteter. Du kan også tage ud at fiske, sejle i kano eller kajak på Kimmerslev Sø, som ligger lige ved byen. Inde midt i Borup finder du en skulpturpark, der er med til at give byen sit kulturelle udtryk, ligesom byen har sin egen biograf, som drives af frivillige og faktisk er landets næstældste af slagsen. Derudover har Borup alt hvad hverdagen kræver af indkøbsmuligheder med tre forskellige supermarkeder og forskellige detailbutikker, samt tilbyder byen en række sundhedsvirksomheder såsom lægehus, tandlæge og apotek. 


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.