Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 1 lejeboliger
1 lejebolig fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
1 lejebolig fundet på denne søgning

Lejeboliger Nexø - se alle ledige lejeboliger i Nexø her

3720 Landejendom, 5 vær., Mosestien
Aakirkeby
Areal
85 m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
16.000 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Nexø

Der kan være mange grunde til at du kigger på lejeboliger rundt omkring i hele landet. Det kan være du mangler et sceneskifte og er parat til nye rammer et andet sted i landet, og leder efter den perfekte ledige lejlighed. Det kan også være, at dig og familien skal bruge et hus til leje over sommeren, som kan huse hele familien. Uanset om hvad du leder efter, så er det muligt at finde det på Bornholm, og nærmere bestemt Nexø. Nexø er Bornholms næststørste ø med knap 4000 indbyggere, og er placeret på øens østlige side. 

Den oplagte ferie destination for hele familien 

De seneste somre har det danske vejr været solrig og varmt op til den grænse, at det ikke har kunne betale sig at søge sydpå for konstant sol. Dette har også gjort solskinsøen Bornholm til et populært sted at drage mod, når hele familien har fået ferie. I sommerferieperioden udlejer mange deres huse til turistbrug, og med den aktivitet som øen besidder i perioden, så er der mulighed for den bedste ferie. 

Ved at leje et hus i Nexø er der muligheder for både at tilfredsstille børnene med ture på stranden, samt de voksne med en kulturel tur rundt i Nexø, Svaneke eller for eksempel Rønnes gader. Nexø ligger ni kilometer fra Svaneke, som blandt andet er kendt for deres ølbryggeri, og kun 30 kilometer fra Rønne. 

Rønne er samtidig også byen, som dig og din familie kan flyve til, hvis der ikke skulle være mulighed for at køre. Rønne Lufthavn har afgange til alle landets lufthavne.

Sikre rammer på Bornholm

Skulle du modsat kigge efter at slå dig ned permanent på solskinsøen, så vil du kunne bo i nogle af landet sikreste rammer. Bornholm har længe været en af de mest sikre landsdele i Danmark, hvor kriminalitetsraten har været ekstremt lav. Bornholm var sidste år den anden mindst kriminelle landsdel i Danmark. Du kan sikkert og roligt tage familien til Bornholm velvidende at de får en sikker opvækst i trygge rammer. 

Dette skyldes blandt andet også, at en af de mest omtalte kriminalitetssagerpå Bornholm de senere år, har været de forsvundne katte, men sagen blev løst tidligere i år.

Noget af danmarks smukkeste natur

Uanset om du finder en lejebolig i form af et udlejet hus eller lejlighed, så vil du kunne betages af den bornholmske natur. Bornholm er hjemsted for noget af landets smukkeste natur, og det hele kan blive din baghave, skulle du flytte til Nexø. 

Nexø ligger i nærheden klitlandskabet Dueodde. Dueodde strand er kendt for at have det hvideste og fineste sand. Stranden er flere kilometer lang, og strækker fra Snogebæk til Jomfrugård. Der er flere steder på strækningen, hvor du kan finde gryder og klitter, så du kan være for dig selv. 

Derudover vil du kunne boltre dig dagligt i naturområder, som inkluderer Opalsøen, krystalsøen, Hammershus og så mange flere. Det er umuligt ikke at støde på natur og friluftsliv, så hvis det er noget for dig og din familie, så er Nexø og Bornholm en oplagt destination for dig.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)