Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 4 lejeboliger
4 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
4 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Juelsminde - se alle ledige lejeboliger i Juelsminde her

VILLA M. 4 VÆRELSER I JUELSMINDE
Juelsminde
Areal
115 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
8.279 kr/md
Se bolig
Villa i Juelsminde
Helt ny
Juelsminde
Areal
115 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
8.279 kr/md
Se bolig
Bredgade 26 1.SAL Gramrode 7130 Juelsminde, Horsens
Horsens
Areal
102 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
4.617 kr/md
Se bolig
7150 4 vær. lejlighed, 80 m2 1 sal, 1 mdr forudbetalt leje
Helt ny
Barrit
Areal
80 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
4.900 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Juelsminde

Med bopæl i Juelsminde kommer du først og fremmest til at bo med en smuk beliggenhed, og de fleste kender måske byen fra en varm sommerdag, hvor man i sin ferie har været forbi og fået en is på havnen. Juelsminde er nemlig yderst attraktiv for turister om sommeren, men byen kan meget mere end at være “Østjyllands Skagen” om sommeren, og ønsker du at bo her, får du masser af fantastiske muligheder for hele familien.

En smuk havneby, der er rig på natur

Juelsminde er særligt kendt for Juelsminde Havn og Marina, som byder på en stor og hyggelig lystbådehavn, der om sommeren er fyldt med glade turister og sejlere, der kommer langvejs fra, og som kommer for at nyde den danske sommer på bedste vis i de smukke omgivelser og i det hyggelige havnemiljø. Her kan man fange krabber med de mindste, eller nyde en god kop kaffe eller is. Men havnen er ikke det eneste naturskønne, som Juelsminde har at tilbyde sine beboere. Tæt på byen ligger ligeledes smukke og storslåede grønne skove, Gudenåen samt Uldum Kær som er et stor mose- og kærareal. Så der ligger altså utallige naturoplevelser og venter på dig, der overvejer at bosætte dig i Juelsminde.

En by med masser af samvær og events

Det bliver aldrig kedeligt at bo i Juelsminde, for der er mange populære events i byen, såsom Juelsminde Havnefest, hvor der bliver opstillet tivoli i byen, og man kan opleve alt fra stand up, live musik, øltelte og bare fest og glade dage ved vandet. Også Fest i Hvalen byder hvert år på live musik og underholdende aktiviteter for hele familien, store som små. Her kan man desuden få oplevelsen af at overvære konkurrencen i pælesidning, som varer i intet mindre end 96 timer. Hvert år kan Palsgaard Sommerspils musical desuden opleves i de smukke omgivelser på friluftsscenen i Palsgaard Slotspark, som er en oplevelse i sig selv. Byen Juelsminde byder altså på en masse sjove og spændende begivenheder, som både giver godt samvær og gode kulturelle oplevelser for hele familien og alle vennerne.

En by med faciliteter for hele familien

Juelsminde er en by, der er yderst attraktiv for dig og hele familien. Byen kan nemlig tilbyde et levende handelsliv, aktive fritidstilbud og gode lokale pasningsmuligheder, som alt i alt gør det nemt og dejligt for børnefamilien at bo her. Byen har to børnehuse, der tilbyder børnehave og vuggestue samt en skole, der er helt nyrenoveret, og som har plads til skolebørn fra 0.-9. klasse og derudover har byen også 10. klassecenter. Der er altså noget til familien, hvad enten børnene er helt små eller større. 

Bo i Juelsminde

I Juelsminde er der mange forskellige områder at bo i, og du kan således finde boliger til enhver smag, og som kan opfylde de behov, du og din familie må have. Byen rummer både små og charmerende byhuse i byen gågade, børnevenlige og klassiske parcelhuskvarterer, ældre villaer fyldt med charme samt moderne og nyopført byggeri med havudsigt. Så hvis Juelsminde lyder som noget for dig og din familie, kan du lige nu undersøge de mange ledige lejligheder, huse og studieboliger, der er til leje i byen. Ved at bo i Juelsminde vil du altså bo tæt omgivet af smukke naturoplevelser, et levende handelsliv, i en by med en åben og engageret lokalbefolkning, et aktivt foreningsliv og yderst gode muligheder for børnepasning og skole.

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)