1-værelses studiebolig på 50 m² i Aarhus

Aarhus

Areal:
50 m2
Antal værelser:
1 værelse
Type:
Studiebolig
Periode:
--
Overtagelsesdato:
--
Valideret af FindBoliger:
Ja

Studiebolig i Aarhus udlejes - 4.505 kr./måned


Placeret i Aarhus N

Arealet er opgjort brutto.
Direkte afregning med leverandører af el og tv/internet.
​Indgangsparti, trapper, gang o.lign. er medregnet.

 

Beliggenheden bliver ikke meget bedre. Fra de øverste etager er der udsigt over Egådalen, og en af de nærmeste naboer er den nye Lisbjerg Skole. Her får den nye letbane stoppested til efteråret, og på supercykelstien er der blot otte km til Aarhus Midtby. Om få år ligger her en by med 20.000 indbyggere.

På Lisbjerg Bakke ved Aarhus opføres lige nu en helt særlig almen boligbebyggelse. De smukke træhuse bliver et fremragende eksempel på, hvordan vi kan bygge kvalitet i fremtiden. Danmarks måske bedste boligarkitekter – Vandkunsten – har tegnet bebyggelsen i samarbejde med MOE. Byggesystemet er baseret på udstrakt brug af CLT-elementer, som erstatning for traditionelle betonelementer.

Når du klikker på knappen ‘Kontakt udlejer nu’ så henviser vi til en side væk fra Findboliger.dk. Vi samler alle studieboliger/kollegier i Danmark for at give dig overblik og spare tid i din boligsøgning, og når du ønsker at kontakte et eller flere studieboliger/kollegier, så linker vi videre til det konkrete studieboligs/kollegies ansøgningssted, hvor du kan finde mere information og ansøge direkte. Mange af studieboligerne/kollegierne har ledige boliger nu og her, og andre skal man skrive sig på venteliste eller skrive en motiveret ansøgning for at komme i betragtning, næste gang der er en ledig bolig.

Er denne bolig ikke noget for dig?