Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 6 lejeboliger
6 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
6 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Vildbjerg - se alle ledige lejeboliger i Vildbjerg her

Det er kendetegnende for Vildbjerg, at den har et højt aktivitetsniveau på fritidsområdet, og byen har således rigtig mange forskellige foreninger på en lang række forskellige områder. Der er altså masser af faciliteter til både store som små i en by som Vildbjerg, og er du på udkig efter en ledig lejebolig, så ligger kvadratmeterpriser i Herning Kommune i gennemsnit på 13.961 kroner.

Læs mere
Flot lys lejlighed, stor tagterasse og udestue
Vildbjerg
Area icon
Areal
120 m2
Bedrooms icon
Værelser
4 værelser
Home type icon
Type
Lejlighed
5.500 kr/md
Se bolig
Sindingvej 30 C, 1. ., 7480 Vildbjerg
Vildbjerg
Area icon
Areal
86 m2
Bedrooms icon
Værelser
3 værelser
Home type icon
Type
Hus
5.495 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Herning, Vildbjerg udlejes - 1.444 kr./måned
Herning, Vildbjerg
Area icon
Areal
28 m2
Bedrooms icon
Værelser
1 værelse
Home type icon
Type
Studiebolig
1.444 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Herning, Aulum udlejes - 1.741 kr./måned
Herning, Aulum
Area icon
Areal
29 m2
Bedrooms icon
Værelser
1 værelse
Home type icon
Type
Studiebolig
1.741 kr/md
Se bolig
Rørparken 14D 1.
Helt ny
Aulum
Area icon
Areal
66 m2
Bedrooms icon
Værelser
2 værelser
Home type icon
Type
Lejlighed
4.182 kr/md
Se bolig
Nørregade 2, 2. th. , 7480 Vildbjerg
Vildbjerg
Area icon
Areal
70 m2
Bedrooms icon
Værelser
3 værelser
Home type icon
Type
Lejlighed
4.500 kr/md
Se bolig

Ledige lejeboliger i Vildbjerg

I Vestjylland ligger byen Vildbjerg, som huser 4051 indbyggere. Vildbjerg ligger i Region Midtjylland og hører til Herning Kommune. Vildbjerg er især kendt for Vildbjerg Cup, der er en årlig ungdomsfodboldturnering. Derudover er det også kendetegnende for Vildbjerg, at den har et højt aktivitetsniveau på fritidsområdet, og byen har således rigtig mange forskellige foreninger på en lang række forskellige områder. Det er på Vildbjerg sports- og kulturcenter at mange arrangementer sker, og centeret huser da også alt fra svømmehal og fitnesscenter til hotel og konferencelokaler. Der er altså masser af faciliteter til både store som små i en by som Vildbjerg, og er du på udkig efter en ledig lejebolig, så ligger kvadratmeterpriser i Herning Kommune i gennemsnit på 13.961 kroner.

Ledige studieboliger i Vildbjerg

Er du studerende på for eksempel en af de mange uddannelser, som der ligger i Herning, tæt på Vildbjerg, så er Vilbjerg helt klart også relevant at tage med i din betragtning, når du skal finde en studiebolig. Her kan du for eksempel lige nu få fingrene i en studiebolig på 28 kvadratmeter til blot 1444 kroner i måneden. Studieboligen er med eget toilet og bad samt et køkken med vask og kogeplader. Vildbjerg Station ligger små 1,3 kilometer fra boligen, så du vil altså nemt kunne tage offentlig transport til dit uddannelsessted. 

Ledige huse i Vildbjerg

Er du ikke studerende, men derimod en lille familie, så kan du også finde ledige huse til leje i Vildbjerg. Der er for eksempel et hus på 86 kvadratmeter fordelt på tre værelser til leje til nu. Huset koster 5495 kroner at leje i måneden. Er du på udkig efter mere vil et større hus på omkring 120 kvadratmeter fordelt på fem værelser koste omkring de 9500 kroner at leje i måneden. Har du brug for flere kvadratmeter, så vil et hus på den anden siden af de 100 kvadratmeter formentlig koste omkring 6500-7000 kroner at leje i måneden. Så her vil du for få penge altså få nok plads til hele familien.

Ledige lejligheder i Vildbjerg

Bliver et hus for meget, så kan du også finde en ledig lejlighed til leje i Vildbjerg. Her vil du typisk kunne få en lejlighed på omkring de 85 kvadratmeter fordelt på omkring 3 værelser til lidt over 5000 kroner i måneden. Har du brug for lidt mere plads, og har du samtidig lidt flere penge at gøre med i måneden, så vil en lejlighed på omkring 107 kvadratmeter fordelt på fire rum stå til omkring de 6300 kroner i måneden.

Der er altså masser af forskellige muligheder at hente, hvis du er på udkig efter en ledig lejebolig i byen Vildbjerg. Og du vil generelt kunne få rigtig meget for få penge i byen, som desuden tilbyder et rigt liv på familie-, aktivitets- og fællesskabsfronten.


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.