Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 7 lejeboliger
7 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
7 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Tarm - se alle ledige lejeboliger i Tarm her

I Tarm er der en lang tradition for handel historisk set, men det kommer da også stadig til udtryk i dag i nutidens kræmmermarked, hvor der hver onsdagen over sommeren kommer gæster og kræmmere fra både nær og fjern. Tarm byder også på smukke og store naturoplevelser i de nærliggende områder. Her kan du gå på vandreture i stisystemerne, prøve trækfærgerne og kigge på fugle fra fugletårnet året rundt.

Læs mere
6900 villa, 4 vær., Skolevænget
Skjern
Areal
100 m2
Værelser
0 værelser
Type
Hus
4.950 kr/md
Se bolig
Klokkebjergevej 72
Skjern
Areal
124 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
7.829 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Skjern udlejes - 3.066 kr./måned
Skjern
Areal
28 m2
Værelser
1 værelse
Type
Studiebolig
3.066 kr/md
Se bolig
Skjernåvej 4 B
Helt ny
Tarm
Areal
95 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
5.735 kr/md
Se bolig
Østre Alle 13 B 2. th.
Skjern
Areal
117 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
7.684 kr/md
Se bolig
Ahornvej 37
Skjern
Areal
108 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
7.443 kr/md
Se bolig
6880 3 vær. lejlighed, 95 m2, 3 mdr forudbetalt leje
Helt ny
Tarm
Areal
95 m2
Værelser
0 værelser
Type
Lejlighed
4.535 kr/md
Se bolig

Ledige lejeboliger i Tarm

Tarm er beliggende i Vestjylland med sine 4040 indbyggere. Byen hører til Ringkøbing-Skjern Kommune og Region Midtjylland. Tarm er altså den fjerde største by i Ringkøbing-Skjern Kommune. I Tarm er der en lang tradition for handel historisk set, men det kommer da også stadig til udtryk i dag i nutidens kræmmermarked, hvor der hver onsdagen over sommeren kommer gæster og kræmmere fra både nær og fjern. Tarm byder også på smukke og store naturoplevelser i de nærliggende områder. Her kan du gå på vandreture i stisystemerne, prøve trækfærgerne og kigge på fugle fra fugletårnet året rundt. Ønsker du at bosætte dig i Tarm, vil du blandt andet også kunne opleve en masse kultur. Rundt i byen gemmer der sig fine skulpturer, som giver byen en hyggelig stemning. Derudover har Tarm Kunst-ruten samt et Kulturhus. Ønsker du at flytte til Tarm kan du finde alt fra lejligheder, huse samt studieboliger til leje. Her kan man gå efter den gennemsnitlige kvadratmeterpris for Ringkøbing-Skjern, for at danne sig et overblik over priserne, som ligger på 12.516 kroner.

Ledige huse til leje i Tarm

Er du på udkig efter et hus til dig og hele familien, så kan du for eksempel leje et rækkehus på hele 108 kvadratmeter fordelt på fire værelser til kun 7.443 kroner i måneden. Huset er beliggende tæt på folkeskole, børnehave og centrum, og har egen have. Så der er altså god plads og masser af muligheder tæt på til hele familien, og så til en lav pris i måneden. Er det dog ikke noget for dig med et rækkehus, så kan du lige nu også leje et tilsvarende hus på 107 kvadratmeter fordelt på fire værelser. Det er endda billigere, og ligger til 7020 kroner om måneden i leje. Her får du endda cirka en tønder landmark, så du har altså god plads, selvom du bor til leje her. Hvis det er for meget plads til din smag, så tøv ikke. Ligenu er der også ledige huse til leje på 55 kvadratmeter fordelt på to værelser. Huset er beliggende i et parcelhuskvarter, og her skal du af med 4096 kroner om måneden i leje. 

Ledige lejligheder til leje i Tarm

Der er også en masse ledige lejligheder til leje i Tarm, og her får du også en del for pengene. Du kan for eksempel lige nu få fingrene i en lejlighed med tre værelser, som i alt er på 88 kvadratmeter. Her skal du af med 5800 kroner i leje om måneden, og så får du et hjem med to altaner samt et depotrum. Lejligheden her til prisen ligger desuden i et roligt boligkvarter med en fantastisk udsigt over det åbne landskab - det er det, Tarm er bedst til. Bliver kvadratmeterne for små, så kan du for 6458 kroner lige nu få en lejlighed med tre værelser på 98 kvadratmeter.

Ledige studieboliger til leje i Tarm

Tarm kan også tilbyde studieboliger til den studerende, der gerne vil spare penge på boligfronten. Her kan du blandt andet lige nu få en ledig studiebolig på 28 kvadratmeter til lidt over 3000 kroner om måneden. Hertil vil du endda få eget toilet, bad samt køkken. Desuden er studieboligens beliggenhed centralt placeret med kun 200 meter til det nærmeste supermarked, 400 meter til togstationen og 450 meter til et Fitness Center.


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.