Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 5 lejeboliger
5 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
5 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Soroe - se alle ledige lejeboliger i Soroe her

Midtsjælland har mange skønne byer. Hvis du kan nikke genkende til den udmelding og i øjeblikket er på jagt efter en bolig til leje i en af de midtsjællandske byer, så skal du læse med her. Vi gennemgår nemlig i fire blogindlæg nogen af de mest oplagte byer, man kan bosætte sig i på Midtsjælland.

Læs mere
4180 3 vær. lejlighed, 109 m2, Østergade 2 3
Sorø
Area icon
Areal
109 m2
Bedrooms icon
Værelser
3 værelser
Home type icon
Type
Lejlighed
9.800 kr/md
Se bolig
Studieboliger i naturskønne omgivelser
Abildvej 6, Sorø
Area icon
Areal
24 m2
Bedrooms icon
Værelser
1 værelse
Home type icon
Type
Lejlighed
3.024 kr/md
Se bolig
Studieboliger i naturskønne omgivelser
Abildvej 4, Sorø
Area icon
Areal
23 m2
Bedrooms icon
Værelser
1 værelse
Home type icon
Type
Lejlighed
3.024 kr/md
Se bolig
4180 3 vær. lejlighed, 1150 m2, Slagelsevej 92 st
Sorø
Area icon
Areal
1150 m2
Bedrooms icon
Værelser
3 værelser
Home type icon
Type
Lejlighed
9.400 kr/md
Se bolig
Bakkegårdsvej 3, Fuglebjerg
Fuglebjerg
Area icon
Areal
127 m2
Bedrooms icon
Værelser
4 værelser
Home type icon
Type
Hus
9.800 kr/md
Se bolig

Hvor på Midtsjælland skal jeg bo? - Lejebolig Sorø

Midtsjælland har mange skønne byer. Hvis du kan nikke genkende til den udmelding og i øjeblikket er på jagt efter en bolig til leje i en af de midtsjællandske byer, så skal du læse med her. Vi gennemgår nemlig i fire blogindlæg nogen af de mest oplagte byer, man kan bosætte sig i på Midtsjælland. I de første to blogindlæg satte vi fokus på Slagelse og Næstved, men Ringsted kommer under luppen i næste indlæg. Denne gang ser vi dog på hvad Sorø har at byde på. Udover boligsituationen i byen kigger vi på, hvad byen eller kan byde på når det kommer til shopping, kultur, sport og uddannelse. Så hvis du leder efter en lejlighed til leje eller et hus til leje i Sorø-området, så skal du helt sikkert læse med her.

Værd at vide om Sorø

For “Sjællands Firenze” som kommunen kalder sig selv, er først og fremmest en by med masser af historie. Sorø er traditionelt set en by med dannelse, uddannelse og viden - gennem tiderne har byen nemlig tiltrukket rigtig mange kreative personligheder med visioner og mod på udvikling. Sorø er i dag en administrations- og uddannelsesby med markante kulturelle spor helt tilbage fra Absalons tid. Byen har altid været kendt for dens videns dyrkelse og talentudvikling, hvilket også kan ses i dag. Danmarks ældste gymnasium, Sorø Akademi, er nemlig placeret i byen. Samtidigt huser Sorø også videnscentret Mærsk McKinney Møller Videncenter, hvor man udvikler talenter inden for naturvidenskab. Derudover kan man også finde almindelige videregående uddannelser, da professionshøjskolen og er at finde i byen. Alt i alt er det helt sikkert at Sorø er videns-hovedstad på Sjælland uden København. Derfor er Region Sjælland med over 1.500 medarbejdere også beliggende i Sorø.

Byen tiltrækker familier som er klar til at slå sig permanent ned i en by. Det skyldes at byen har en fantastisk kombination af uddannelsesmuligheder, job-afstand, kultur og natur. Sorø har ganske enkelt hele pakken, og mulighederne for at dyrke sin passion er der rig mulighed for i Sorø. Så uanset om du vil stå på paddleboard eller ride på en hest kan det lade sig gøre i Sorø-området.

Kultur, natur, shopping og meget andet i Sorø

I Sorø finder du uendelig mange tilbud til at få stillet din eventyrlyst. Den moderne by på Midtsjælland er nemlig hjemsted for utrolig mange forskellige fritidsaktiviteter. Der er både restauranter og caféer i midtbyen, samt specialbutikker, tøjbutikker og almindelig dagligvarebutikker at finde i byen, hvis man skal have stillet sin shopping-trang. Derudover er der nem adgang til offentlige institutioner som skoler, idrætsforeninger og et stort udbud af andre kultur og sportsaktiviteter tæt på. Byens kulturliv tager sit udgangspunkt omkring Storgade, hvor man finder et kunstmuseum, bibliotek, kulturbiograf og historisk museum. Det er tilmed i Storgade, hvor de fleste caféer og restauranter findes. Det specielle ved Sorø er, at man har formået at skabe en sammenhæng mellem det bevaringsværdige og det moderne i byen, således at man både har en moderne, visionær by - og samtidigt har et historisk afsæt i byens fortid. Sorø er også rig på natur. Omkranset af skove og søer er byen nemlig et perfekt sted at slå sig ned, hvis man kan lide at have naturen i sin baghave. Der er mange muligheder for f.eks. at ride på heste eller dyrke sejlsport på en af Sorøs mange søer. Specielt ro- og kajakklubberne i Sorø-området er specielt populært og har gennem tiderne udviklet dygtige sejlsportsudøvere.

Fra Sorø centrum er der heller ikke langt ud til motorvejen og man er derfor tæt på København og kan nå mange jobs og studier på relativt kort tid. Det kan nemlig lade sig gøre at både køre til København og Odense på under en time fra byen. Det vil sige, at man har adgang til et enormt udbud af jobs og studier, og derfor vælger mange at pendle frem og tilbage mellem de store byer og Sorø. Det kan derfor sagtens lade sig gøre at have en bolig til leje i Sorø og så pendle frem og tilbage til studie eller arbejde. Det kan ske uanset om man ejer en bil eller ej. Der er nemlig dagligt togafgange fra Sorø i begge retninger - både mod Odense og mod København. Det kan sagtens betale sig at pendle fra Sorø - primært på grund af den store forskel på huslejeprisen mellem Sorø og f.eks. København. Det er nemlig en af de helt store fordele ved at bo på Midtsjælland - man får ganske enkelt mere bolig for pengene. Uanset om man søger en lejlighed til leje eller et hus til leje så er der penge at spare, hvis man bor i Sorø fremfor hvis man er bosiddende i Odense eller København.

Find lejlighed til leje eller hus til leje på findboliger.dk - god boligside hvor man kan finde bolig til leje i Sorø

Har du læst indlægget her og har besluttet dig for, at du gerne vil bo i Sorø så skal du jo starte med at lede. Boligsøgning kan ofte være en tidskrævende og til tider frustrerende proces, hvor man kan vente lang tid på en bolig. Derfor er det vigtigt man starter med at lede det rigtige sted. Her kan findboliger.dk være behjælpelig. Med over 6.000 boliger til leje i hele landet er der gode chancer for at finde dit næste drømmehjem på siden. Det gælder både hvis du er studerende som leder efter en lejlighed til leje, eller er en familie på seks i desperat søgen efter et hus til leje. Der er lidt til enhver smag og der er allerede over 23.000 som har fundet et nyt hjem på findboliger.dk. Hvis du har spørgsmål kan du altid stille det til kundeservice, som altid sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis ikke Sorø er lige byen for dig, men du stadig har et ønske om at bo på Midtsjælland, så kan det stadig anbefales at kigge på siden. Du kan også tage et kig på bloggen, hvor der findes masser af inspiration til at finde et nyt sted at bo.


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.