Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 1 lejeboliger
1 lejebolig fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
1 lejebolig fundet på denne søgning

Lejeboliger Kirke Hvalsø - se alle ledige lejeboliger i Kirke Hvalsø her

Kirke Hvalsø ligger på en idyllisk placering i det høje landskab omkring Bidstrup Skovene, hvor man netop finder Sjællands højeste punkt Gyldenløves Høj. De fleste af skovene i det omkringliggende område er desuden fredet, og der er altså rig mulighed for at være tæt på naturen, hvis man bosætter sig i Kirke Hvalsø.

Læs mere
4330 villa, 4 vær., Tolstrupvej
Hvalsø
Area icon
Areal
69 m2
Bedrooms icon
Værelser
4 værelser
Home type icon
Type
Hus
2.150.000 kr/md
Se bolig

Ledige lejeboliger i Kirke Hvalsø

Kirke Hvalsø, også kaldet Hvalsø, er en dansk stationsby beliggende på Midtsjælland, som huser 4197 indbyggere. Byen hører til kommunen Lejre og under Region Sjælland. Den er desuden Lejre Kommunes største by, og huser kommunens rådhus. Kirke Hvalsø ligger på en idyllisk placering i det høje landskab omkring Bidstrup Skovene, hvor man netop finder Sjællands højeste punkt Gyldenløves Høj. De fleste af skovene i det omkringliggende område er desuden fredet, og der er altså rig mulighed for at være tæt på naturen, hvis man bosætter sig i Kirke Hvalsø. Byen har dog meget mere end smuk natur at byde på. Foruden folkeskolen, Hvalsø Skole, som har elever op til niende klassetrin, kan man blandt andet finde Hvalsø Gymnastikforening samt fodboldklubben Hvalsø IF. Der er også masser af kultur at opleve i Hvalsø Kulturhus, hvor Kultursalen kan huse koncerter, teater og foredrag. Der er altså nok at tage sig til i Kirke Hvalsø, og ovenfor er endda kun nævnt nogle af alle de tilbud, som byen rummer. Er du på udkig efter en ledig lejebolig i byen kan du forvente dig en gennemsnitlig kvadratmeterpris omkring de 17.952 kroner.

Lejlighed til leje i Kirke Hvalsø

For at give et overblik over, hvad en ledig lejlighed i Kirke Hvalsø og omegn vil koste dig, så kan du her få nogle eksempler. Er du for eksempel på udkig efter en lejlighed, hvor der er masser af plads, så kan du få en lejlighed på 86 kvadratmeter fordelt på tre værelser til i alt 12.900 kroner i måneden for lejen. Her vil du så også få en nybygget og lækker lejlighed med køkken alrum, stor stue og badeværelse samt en møblerbar altan. Er du til lidt færre kvadratmeter og dermed også færre penge, og klar på at bo med en roomie, så kan du for eksempel få en lejlighed bestående af et værelse på 11 kvadratmeter til 7500 kroner i måneden. Her vil der selvfølgelig også høre fællesrum med, som er til deling med udlejeren.

Studieboliger til leje i Kirke Hvalsø

Er du imidlertid på udkig efter en studiebolig, så du kan sidde billigt, imens du studerer? Så kan et godt råd være at søge lidt uden for byen, hvor du nemt kan finde for eksemepel en lille studiebolig på 26 kvadratmeter bestående af et værelse, som kun koster 1400 kroner i måneden. Og det er endda med eget toilet, bad og køkken. Her må man endda have husdyr, således at én hund eller kat er tilladt. Der er desuden fællesvaskeri, have og parkeringspladser til rådighed. Så her får du rigtig meget for meget få penge.

Hus til leje i Kirke Hvalsø

Hvis det ikke lige er lejligheden eller studieboligen, du søger, så kan du også få muligheden for at leje et hus. Lige nu kan man for eksempel leje et smukt og idyllisk stråtækt hus på 110 kvadratmeter fordelt på fire værelser. Perfekt til børnefamilien. Huset er flot istandsat og ligger tæt på skov og natur. Huset giver masser af plads til for eksempel hundegård eller høns, hvis man er til det. Huslejen for et sådant hus står til 12.800 kroner i måneden.


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.