Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 1 lejeboliger
1 lejebolig fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
1 lejebolig fundet på denne søgning

Lejeboliger Frederiksværk - se alle ledige lejeboliger i Frederiksværk her

Med en lejebolig i Frederiksværk kommer du til at bo i en by, som emmer af historie og fortid, hvilket gør byen til noget helt særligt. Selvom byen stadig bærer præg af sin historiske fortid, er det i dag også en yderst moderne by, som har alt, hvad du behøver. 

Læs mere
Familievenlig, rummelig villa i Frederiksværk
Frederiksværk
Area icon
Areal
207 m2
Bedrooms icon
Værelser
6 værelser
Home type icon
Type
Hus
13.500 kr/md
Se bolig

Lejebolig Frederiksværk

Frederiksværk er en by i Nordsjælland, som ligger mellem Arresø og Roskilde Fjord. Byen har omkring 12.600 indbyggere og er en del af Halsnæs Kommune i den nordvestlige del af Region Hovedstaden. Frederiksværk er oprindeligt opkaldt efter Frederik den 5., hvor byen var en del af kongens industri og arbejde med at støbe kanoner og krudt og kugler. Det kan stadig ses og opleves i byen den dag i dag, hvor det tidligere kanonstøberi Gjethuset i dag er byens kunst- og kulturhus. Frederiksværk indeholder desuden et område kaldet Krudtværksområdet, hvor du kan gå på opdagelse i gamle bygninger, som alle har spillet en rolle i fremstillingen af krudt og kugler til diverse krige, som Danmark har deltaget i. Med en lejebolig i Frederiksværk kommer du til at bo i en by, som emmer af historie og fortid, hvilket gør byen til noget helt særligt. Selvom byen stadig bærer præg af sin historiske fortid, er det i dag også en yderst moderne by, som har alt, hvad du behøver. 

Skoler og ungdomsuddannelser i Frederiksværk 

Når du bosætter dig med din familie i en lejebolig i Frederiksværk, er der gode muligheder for, at dine børn kan gå i en institution, skole eller ungdomsuddannelse nær jeres nye hus til leje. Byen byder på flere daginstitutioner for børn og en folkeskole, som er godt og centralt placeret i byen, hvilket gør det nemt og trygt for dine børn at komme til og fra skole. I Frederiksværk kan dine børn skabe nye venskaber, og med byens eneste folkeskole får de skabt et netværk spredt over hele byen. Hvis du bor i en bolig til leje og har børn, som er gået ud af folkeskolen og skal starte på en ungdomsuddannelse, er dette også muligt i kommunen og i Frederiksværk. I byen er der blandt andet et gymnasium, hvor dine børn kan få en studentereksamen. Der bliver desuden udbudt en række af ungdomsuddannelser i kommunen, som gør det nemt for dine børn at komme frem og tilbage. Dine børn kan derfor bo i Frederiksværk og gå i skole til og med en ungdomsuddannelse, hvorefter mange kan være nødsaget til at søge ud af byen og eventuelt mod København, hvor mulighederne for en videregående uddannelse er uendelige. Fra Frederiksværk til København Hovedbanegård er der omkring 55 kilometer, hvilket gør det muligt at bo i en lejebolig i Frederiksværk og studere i København. Fordelen ved dette er, at huslejepriserne er væsentlig lavere i Frederiksværk, end de er i København, hvor der er også er mere efterspørgsel og rift om de ledige lejligheder, der nu engang er. 

Jobmuligheder og arbejdspladser

Når du bor i en lejebolig i Frederiksværk, er du tæt på mange jobmuligheder og gode danske arbejdspladser. I Halsnæs kommune findes der mange mellemstore og store virksomheder af helt forskellig art, hvilket gør, at du også kan finde et job og en arbejdsplads, som passer til dig og dit liv i en bolig til leje i Frederiksværk. Med mange virksomheder i nærheden er du ikke nødsaget til at køre langt i bil eller med offentlig transport for at komme frem til din arbejdsplads. Hvis du har brug for offentligt transport, er der rigtig gode forbindelser i Frederiksværk, Halsnæs kommune og uden for kommunen, hvor du kan finde arbejde i en anden by på Sjælland. Mange virksomheder ønsker at være tæt på København, hvorfor du også vil finde mange arbejdspladser på Sjælland. Jo tættere du bevæger dig mod København, jo flere virksomheder vil du se, men det er også her, der er størst rift om jobbene. I Frederiksværk kan du finde en god arbejdsplads i nærheden af din bolig til leje, og det kan gøre din dagligdag ganske nem og uden for meget transporttid frem og tilbage. 

En lejebolig i Frederiksværk med alt inden for rækkevidde

Når du finder et hus til leje i Frederiksværk, er du tæt på alt. I byen er der mulighed for en smule shopping, og du har flere supermarkeder i byen, hvor du kan få alt det, du mangler. Du skal ikke langt uden for Frederiksværk for at finde gode shoppingmuligheder og gågader, hvor du kan købe tøj og andre nødvendige ting. Huslejepriserne i Frederiksværk bærer præg af byens beliggenhed, men er dog ikke nær så dyr som i København, hvor huslejepriserne er skruet helt i vejret. I Frederiksværk kan du finde en lejebolig med fire værelser, hvor du hver måned skal betale en husleje i omegnen af 7.800 kroner til 9.000 kroner. Det gør det til et af de lidt dyrere steder at bo, men til gengæld har du alt inden for rækkevidde, hvilket kan spare dig for en masse tid. I byen kan du finde arbejde, dine børn kan gå i skole, og I kan alle sammen dyrke hver jeres interesse i jeres fritid. Med et hus til leje i Frederiksværk kan I skabe en ny og dejlig hverdag for hele familien. 


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.