Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 1 lejeboliger
1 lejebolig fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
1 lejebolig fundet på denne søgning

Lejeboliger Faxe - se alle ledige lejeboliger i Faxe her

Omkring byen kan du opleve skov og natur. Du kan blandt andet gå ture på Hjertestien eller Kulturstrøget, hvor man kan se det bemærkelsesværdige og 63 millioner år gamle koralrev Faxe Kalkbrud. Faxe er også familievenlig, og har både daginstitutioner til børn mellem 0-6, samt i alt otte dygtige dagplejere. Der er tilmed også to skoler for de mellemste børn i Faxe. Her er der både Folkeskolen Østskolen samt Spjellerup Friskole. Begge skoler går til og med 9. klasse. Så mulighederne er rige, hvis du ønsker at flytte til Faxe.

Læs mere
4640 værelse, 15 kvm, 3000 i depositum
Faxe
Area icon
Areal
15 m2
Bedrooms icon
Værelser
1 værelse
Home type icon
Type
Værelse
3.000 kr/md
Se bolig

Ledige lejeboliger i Faxe

Faxe er en by i det sydlige Sjælland, der huser 4020 indbyggere. Byen ligger i kommunen efter samme navn, Faxe Kommune, og hører til Region Sjælland. Omkring byen kan du opleve skov og natur. Du kan blandt andet gå ture på Hjertestien eller Kulturstrøget, hvor man kan se det bemærkelsesværdige og 63 millioner år gamle koralrev Faxe Kalkbrud. Byen har også en masse at tilbyde blandt dens knap 50 spisesteder og butikker, hvor der blandt andet bliver holdt hyggelige ting såsom Halloween, Black Friday samt Sjov i Faxe. Der er desuden også tilbud om sportsaktiviteter og fællesskaber til enhver smag i Faxe, det gælder både for dem, der interesserer sig for foto, eller dem, som er en haj til skak eller badminton. Faxe er også familievenlig, og har både daginstitutioner til børn mellem 0-6, samt i alt otte dygtige dagplejere. Der er tilmed også to skoler for de mellemste børn i Faxe. Her er der både Folkeskolen Østskolen samt Spjellerup Friskole. Begge skoler går til og med 9. klasse. Så mulighederne er rige, hvis du ønsker at flytte til Faxe. Og så kan det endda gøres temmelig billigt, da Faxe har en relativt lav gennemsnitlig kvadratmeterpris på 13.365 kroner. Og det er relativt billigt, når man tager i betragtning, at Faxe er beliggende tæt på hovedstadsområdet, som ellers er kendt for de høje priser i Danmark.

10 gode grunde til at bo i Faxe

  1. Det er billigt at bo i Faxe

  2. Du kan nemt finde et sted at bo til leje, da der er knap 4000 lejeboliger i Faxe

  3. Faxe ligger tæt på motorvejen og har gode tog- og busforbindelser, så du nemt kan pendle og dermed fortsætte karrieren

  4. Du bor tæt på hovedstaden

  5. Der er gode vuggestuer, børnehaver, dagplejer og en folkeskole

  6. Parkeringen er gratis i Faxe

  7. Luften er ren, idet Faxe er en landbrugskommune.

  8. Der er mange lækre butikker, caféer og biografer i Faxe og omegn

  9. Der er lækre badesteder i nærheden

  10. Faxe er en grøn kommune, der målrettet for at opfylde de internationale forpligtelser på klimaområdet

Ledige huse, lejligheder og studieboliger i Faxe

Får du lyst til at flytte til Faxe? For at give et overblik over, hvad et hus til leje i Faxe vil koste, vil der her blive gennemgået nogle eksempler. Leder du for eksempel efter et hus med tre værelser, kan du lige nu få et hus på 126 kvadratmeter til blot 6900 kroner om måneden i leje. Og en lejlighed med fire værelser på i alt 150 kvadratmeter er at finde til 6500 kroner om måneden i leje. Er du derimod studerende og på udkig efter et mindre og billigere lejemål, så kan man eksempelvis finde ledige lejligheder med et værelse på 28 kvadratmeter, hvor du skal betale 2500 kroner i måneden for leje.

 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.