Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 5 lejeboliger
5 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
5 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Billund - se alle ledige lejeboliger i Billund her

Byen er med sine godt 6.500 indbyggere Billund kommunens andenstørste og tilhører Region Syddanmark. Og er du glad for at rejse, er Billund den oplagte by at søge efter en lejebolig i med landets andenstørste internationale lufthavn. Men Billund har også mange andre goder at byde på, og har du endnu ikke overvejet fordelene ved at flytte til en by som denne, er det på tide. Vi giver dig derfor her nogle gode bud på, hvad du kan forvente af Billund som din næste lejeboligdestination. 

Læs mere
Central 2 værelses høj kælderlejlighed i Billund
Vejlevej 10, kld., dør 2, 7190 B...
Area icon
Areal
67 m2
Bedrooms icon
Værelser
2 værelser
Home type icon
Type
Lejlighed
5.008 kr/md
Se bolig
Nyrenoveret og flot 2V-lejlighed i Billund midtby
Vejlevej 10, 1., dør 3, 7190 Bil...
Area icon
Areal
35 m2
Bedrooms icon
Værelser
2 værelser
Home type icon
Type
Lejlighed
4.400 kr/md
Se bolig
Central 1-værelses i Billund
Vejlevej 12, st., dør 15, 7190 B...
Area icon
Areal
24 m2
Bedrooms icon
Værelser
1 værelse
Home type icon
Type
Lejlighed
2.817 kr/md
Se bolig
Møblerede værelser nær Billund, alt inkl.
Grindstedvej 55, 7184 Vandel
Area icon
Areal
1645 m2
Bedrooms icon
Værelser
2 værelser
Home type icon
Type
Lejlighed
2.800 kr/md
Se bolig
Lejlighed i Hejnsvig
Hejnsvig
Area icon
Areal
50 m2
Bedrooms icon
Værelser
2 værelser
Home type icon
Type
Lejlighed
4.100 kr/md
Se bolig

Ledige lejeboliger i Billund

Mellem heder, moser, engraealer og med vandløb der snor sig igennem landskabet, finder du sydjyske Billund. Byen er med sine godt 6.500 indbyggere Billund kommunens andenstørste og tilhører Region Syddanmark. Og er du glad for at rejse, er Billund den oplagte by at søge efter en lejebolig i med landets andenstørste internationale lufthavn. Men Billund har også mange andre goder at byde på, og har du endnu ikke overvejet fordelene ved at flytte til en by som denne, er det på tide. Vi giver dig derfor her nogle gode bud på, hvad du kan forvente af Billund som din næste lejeboligdestination. 

Bo billigt til leje i hjertet af Jylland

En af de helt store gevinster ved at flytte til en by som Billund er af økonomisk art. Huslejepriserne er nemlig yderst favorable her sammenlignet med en tilsvarende bolig i eksempelvis Århus. Du får således flere kvadratmeter for pengene i Billund og dermed et større økonomisk råderum med plads til mere af det sjove, når huslejen er betalt. Og det gælder uanset om du er på jagt efter en lejelejlighed eller et hus til leje med plads til hele familien. Med sin centrale placering midt i den jyske muld mellem Vesterhavet og Kattegat er du heller aldrig langt fra byer som Herning, Esbjerg, Vejle og Kolding, der alle kan nås inden for en times kørsel i bil. Derudover er der gode busforbindelser ud til resten af kommunen, og fra Vejle - som ligger blot en halv time væk - kan du tage toget videre mod eksempelvis København. Du kan selvfølgelig også hoppe på et fly fra Billund Lufthavn, som er landets andenstørste internationale lufthavn og dermed hurtigt komme på ferie eller tage en smuttur til udlandet. 

En by i børnehøjde og massere af kulturudbud 

Billund er uden tvivl et godt sted at slå sig ned, hvis du ønsker trygge rammer for familielivet og ungernes opvækst. Byen har nemlig fokus på leg, læring og kreativitet og kalder derfor også sig selv for Børnenes Hovedstad. For eksempel har man taget udgangspunkt i børnene i forhold til byens sociale stisystem Playline, som er en byrute, der tager borgerne med rundt på en spændende oplevelse gennem byen, og som byder på forskellige aktiviteter, opholdssteder og installationer undervejs. To andre eksempler på at Billund er børnenes legeplads er forlystelsesparkerne Legoland og Lalandia, som byen også indeholder, og som hvert år trækker massevis af besøgende til byen. I byen findes også Billund Kulturcenter, som har samlet en lang række kulturtilbud såsom børnehave, bibliotek, teater, udstillingshal, restaurant samt musikskole under samme tag. Centeret fungerer således som et samlingssted for både børn og voksne, og byens rige foreningsliv har også meget glæde af lokalerne. Foruden dette har Billund selvfølgelig også sit eget idrætscenter, hvor du kan dyrke forskellige sportsgrene både inden- og udendørs samt en ungdomsskole, der indebærer både ungdomsklubber og udbud af forskellige undervisningsaktiviteter for unge indtil 18 år. På denne side kan du få et overblik over de mange events og begivenheder, som du har mulighed for at deltage i årets løb i Billund. 


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.