Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 5 lejeboliger
5 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
5 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Ry - se alle ledige lejeboliger i Ry her

Byen ligger i et af landsdelens mest attraktive naturområder, der også kaldes det midtjyske søhøjland grundet sine mange søer. Desuden byder Ry på massere af kvadratmeter for pengene, hvilket er en generel tendens, så snart du søger væk fra storbyerne og lidt længere ud. For her er huslejen ofte i bund i forhold til inde i eksempelvis Århus, hvor du ofte betaler overpris for få kvadratmeter. Så læs med videre herunder, og bliv klogere på hvorfor Ry er et godt på din næste lejebolig destination. 

Læs mere
Rugaards Skovvej 46, 2. 3., 8680 Ry
Helt ny
Ry
Area icon
Areal
84 m2
Bedrooms icon
Værelser
3 værelser
Home type icon
Type
Lejlighed
8.575 kr/md
Se bolig
8680 værelse, 3000 mdr forudbetalt leje, 3500 i depositum
Ry
Area icon
Areal
m2
Bedrooms icon
Værelser
1 værelse
Home type icon
Type
Værelse
3.000 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Silkeborg udlejes - 2.128 kr./måned
Silkeborg
Area icon
Areal
31 m2
Bedrooms icon
Værelser
1 værelse
Home type icon
Type
Studiebolig
2.128 kr/md
Se bolig
Studiebolig i Silkeborg udlejes - 1.767 kr./måned
Silkeborg
Area icon
Areal
30 m2
Bedrooms icon
Værelser
1 værelse
Home type icon
Type
Studiebolig
1.767 kr/md
Se bolig
Silkeborg - Georg Krügers Vej 19
Silkeborg
Area icon
Areal
123 m2
Bedrooms icon
Værelser
4 værelser
Home type icon
Type
Hus
10.300 kr/md
Se bolig

Lejebolig i Ry - en østjysk naturperle

Mellem Silkeborg og Skanderborg ligger stationsbyen Ry, der med sine cirka 6.300 indbyggere udgør den fjerdestørste by i Skanderborg Kommune. Byen ligger i et af landsdelens mest attraktive naturområder, der også kaldes det midtjyske søhøjland grundet sine mange søer. Desuden byder Ry på massere af kvadratmeter for pengene, hvilket er en generel tendens, så snart du søger væk fra storbyerne og lidt længere ud. For her er huslejen ofte i bund i forhold til inde i eksempelvis Århus, hvor du ofte betaler overpris for få kvadratmeter. Så læs med videre herunder, og bliv klogere på hvorfor Ry er et godt på din næste lejebolig destination. 

God infrastruktur ud til resten af Østjylland

Ud over at få massere af plads for pengene, højt til himlen og naturen lige baghaven, får du også en god infrastruktur med i købet, når du vælger at bosætte dig i Ry. Der kører nemlig både tog i retning mod Århus og Herning, og der afgår busforbindelser ud til nabobyerne. En togtur til for eksempel Århus kan klares på en halv time, og du har Silkeborg blot 15 minutter væk. Desuden har du østjyske motorvej blot 10 minutters kørsel væk, der hurtigt giver adgang til resten af landet. Det betyder, at mange hver dag pendler til og fra arbejde i en af de større midt- eller østjyske byer, hvilket sagtens kan lade sig gøre med den korte afstand. Så hvad enten du er i bil eller vælger den kollektive trafik, så har du byer som Skanderborg, Silkeborg og Århus inden for ingen tid. 

Et aktivt foreningsliv og en hyggelig by-oase

Noget af det der kendetegner Ry er byens livlige foreningsliv, der udspringer af den stærke lokal ånd, som findes blandt byens borgere. Byen har for eksempel sin egen biograf, som drives af frivillige. Og så kan du opleve mange hyggelige specialbutikker, der især lokker mange gæster til byen om sommeren, og som indebærer alt fra kunsthåndværk til modetøj. Selvfølgelig har du også mulighed for at klare alle hverdagsindkøbene i et af byens supermarkeder. Ry har også sin egen torvehal, hvor der hver lørdag er marked fra klokken 10-14. Her kan du lade dig friste af friske råvarer og andre specialiteter fra oplandet og dermed være med til at støtte de små lokale salgssteder. 

Naturskønne omgivelser

Ry er især blevet et populært tilflyttersted på grund af sin smukke beliggenhed mellem søer og skov og med Gudenåen løbende gennem sig. Og så kan du opleve Himmelbjerget, der ligger mellem Ry og Silkeborg, hvor der sejler rutebåde både til og fra. Området byder også på hele to strande, hvor der er etableret lege- og picnincfaciliteter, så hele familien kan tage ud og nyde området sammen. Derudover er området genialt til sejlads med kajak, kano og paddle boards. Er du mere til lands, har byen også sin egen golfbane. De mange søer indbyder selvfølgelig også til lystfiskeri, samt skaber det kuperede terræn og skovene grundlag for mange, varierede cykel- og vandreruter. Ry er dermed et sandt mekka for aktivt udøvende personer og andre sportsglade sjæle, så tag familien med og find din næste lejebolig i Ry. 


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.