Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 6 lejeboliger
6 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
6 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Slagelse - se alle ledige lejeboliger i Slagelse her

Har du fundet ud af, at du gerne vil bo på Midtsjælland, men er i tvivl om hvilken by der passer bedst til dine behov? Så skal du læse med her! Vi gennemgår nemlig nogle af byerne på Midtsjælland og fortæller om hvad byerne har at byde på for tilflyttere.

Læs mere
Stort, lyst værelse i midten af Slagelse.
Smedegade 37, 1. th
Areal
22 m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
3.600 kr/md
Se bolig
SUPER LÆKKER 1 VÆR - NYBYGGET
Slagelse
Areal
40 m2
Værelser
0 værelser
Type
Lejlighed
5.000 kr/md
Se bolig
2-værelses lejlighed i Slagelse
Slagelse
Areal
78 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
6.932 kr/md
Se bolig
Æblegården 8, 4200 Slagelse
Slagelse
Areal
100 m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
9.000 kr/md
Se bolig
Æblegården 46, 4200 Slagelse
Slagelse
Areal
100 m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
9.200 kr/md
Se bolig
4200 2 vær. lejlighed, 72 m2, Valbyvej 71 1
Slagelse
Areal
72 m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
9.200 kr/md
Se bolig

Lejebolig Slagelse

Har du fundet ud af, at du gerne vil bo på Midtsjælland, men er i tvivl om hvilken by der passer bedst til dine behov? Så skal du læse med her! Vi gennemgår nemlig nogle af byerne på Midtsjælland og fortæller om hvad byerne har at byde på for tilflyttere. I dette indlæg gennemgår vi, hvad Slagelse kan by - både boligsituationen og kulturmæssigt. Derudover har vi gennemgået Næstved og i de kommende to indlæg, finder vi ud af hvad Sorø og Ringsted har at byde på. Det er dog i første omgang Slagelse vi tager et kig på, så hvis du leder efter en bolig til leje i Slagelse-området kan du med fordel læse indlægget her.

Værd at vide om Slagelse Kommune

Slagelse Kommune er inde i en rivende udvikling. Som den første Sjællandske kommune man møder, når man kommer fra Storebæltsbroen er Slagelse kommune et stort areal, som dækker fra Korsør i vest til Slagelse i øst. Slagelse er den vestligste af de “store” sjællandske byer uden for København og er med sine ca. 33.000 indbyggere samtidigt en af de mest befolkningsrige byer på Sjælland. Der er i alt ca. 80.000 indbyggere i Slagelse Kommune fordelt mellem de 3 mellemstore byer; Korsør, Slagelse og Skælskør og de helt små landsbyer som tæller omkring 100. Kommunen har det hele - fra de 180 km kyst i vest og til mange kulturelle muligheder i øst. Slagelse er en kommune i udvikling og det ses tydeligt på antallet af tilflyttere. Hvis man skal tro byens borgere så er Slagelse både en hyggeligt og har den rigtige størrelse. Der er mange nybygger-kvarterer i Slagelse kommune, men det kan også sagtens lade sig gøre at finde en bolig til leje i kommunen.

Der er noget for enhver smag i Slagelse kommunen. Byen har Vestsjællands største indkøbscenter med utrolig mange specialbutikker og er bestemt med helt fremme når det kommer til at være en god handelsby. Derudover er der rigtig mange gode muligheder for at uddanne sig i kommunen. Foruden de rigtig mange folkeskoler i Slagelse og de omkringliggende landsbysamfund, så er der også en lang række erhvervs- og gymnasiale uddannelser i kommunen. Derudover er der flere videregående uddannelser. Er man sulten efter mere så ligger Roskilde Universitet - RUC i pendlerafstand fra Slagelse.

Rigtig meget bolig for pengene i Slagelse

En af de største fordele ved at bosætte sig i Slagelse-området er, at man generelt set får rigtig meget bolig for pengene. Prisniveauet er generelt set lavt i Slagelse Kommune og uanset om man har planer om at bygge hus i byen eller blot leder efter en lejlighed til leje, så er der penge at spare. For hvis man sammenligner prisniveauet med f.eks. byerne tæt på København er der en væsentlig forskel på, hvor meget man får for sine penge. Derudover er Slagelse i relativ kort afstand til både Odense og København, som kan nås med en bil på under en time. Det kan også lade sig gøre at pendle med tog til de store byer, hvilket tager ca. samme tid. Der er derfor intet som hindrer, at man kan studere eller arbejde i København og samtidig bo i Slagelse, hvis det er det man gerne vil. Det fastslås faktisk, at ca. 12.000 mennesker i Slagelse kommune pendler til de store byer for at arbejde og studere, så man er bestemt ikke alene om tanken.

Med kun ca. en times kørsel til København er man derfor også tæt på Danmarks største lufthavn og porten til hele verden. For Kastrup Lufthavn har nemlig utrolig mange afgange til hele verden dagligt, så hvis man har rejselyst er det også indenfor rimelig rækkevidde.

Bolig til leje i Slagelse? Tjek findboliger.dk ud

Der er et enormt udbud af fede lejeboliger i Slagelse kommune. Som nævnt tidligere er kommunen inde i en rivende udvikling, hvor byggeprojekter skyder konstant op over hele området. Det gælder både hvis man leder efter en lejlighed til leje eller et hus til leje i Slagelse. På findboliger.dk kan du lige nu starte din boligsøgning, hvis du leder efter en bolig til leje i Slagelse. Der er nemlig samlet over 6.000 lejeboliger, som er fordelt udover hele landet. Her findes lejeboliger til alle behov - både en lejlighed til leje og hus til leje. Så derfor kan findboliger.dk helt sikkert hjælpe med at finde dit næste hjem - uanset om du søger en bolig til leje i Slagelse eller ej. Det er i hvert fald hvad over 23.000 danskere indtil videre har gjort - altså fundet deres nye hjem gennem findboliger.dk. Så hvis du er frisk på at begynde og lede efter en bolig til leje i Slagelse Kommune, så er siden helt sikkert noget for dig. Der er i øjeblikket et bredt udvalg af lejeboliger og siden opdateres konstant med nye forslag til hvor du kan bo i Slagelse kommune. Du kan også tilmelde dig således, at du får en alarm pr. mail lige så snart, at der dukker en bolig op som matcher dine kriterier. Skulle du brænde inde med nogle spørgsmål, så sidder kundeservice naturligvis altid klar til at hjælpe dig. De kan helt sikkert hjælpe dig videre i din boligsøgning.

Det her var andet af fjerde indlæg om de midtsjællandske byer. Hvis Slagelse ikke har overtalt dig, men du stadig gerne vil finde et sted at bo på Sjælland så kan det anbefales at kigge på bloggen. Her er der nemlig rigtig mange guides, tips, tricks og inspiration til hvordan du skal gribe din boligjagt an. I denne serie gennemgår vi Midtsjælland, men der er også mange muligheder for at finde inspiration til mange andre danske byer. Uanset hvilken slags bolig til leje du leder efter - lejlighed til leje eller hus til leje - så kan du helt sikkert finde en eller anden form for inspiration og hjælp på findboliger.dk. For ja, boligjagt kan sommetider være en både frustrerende og tidskrævende proces, men der er altid en perfekt bolig til den som venter tålmodigt på det.


 

42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.