Nørrebros 5 skjulte skatte

          

BYOASEN

Elsker du dyr og den friske luft? Så er ByOasen lige et sted for dig.

Hvis du går fra Sankt Hans torv og 300 meter ned af Guldbergsgade, kommer der på din højre hånd en lille hyggelig og fredfyldt Oase.

Her kan du nyde en kaffe eller en pizza (Ninos pizza på Guldbergsgade er det bedste) på græsset, eller lege med dine børn på svævebanen. Udover den rolige og unikke stemning tilbyder ByOasen også fri adgang til høns, kaniner, marsvin og geder. Hvis du tør kan du bevæge dig ind i deres store bur, hvor høns og kaniner går frit. Hønsene er faktisk så tamme at jeg kan tage dem op, hvis det lyster. I den anden indhegning finder du en gruppe geder. Dem kan du roligt gå ind fodre med græs og hø.

Alle dyrene er meget tamme og vant til mennesker, så du skal ikke være bange for at tage dit barn med forbi.

Andresse: Møllegade 25C, 2200 København

OYSTER & GRILL

Hvis fisk hitter hos din smagsløg, har jeg stedet lige for dig!

På en af Nørrebros hyggeligste gader finder du denne lækre fiskerestaurant, Oyster and Grill. Stemningen på restauranten er helt unik og meget speciel.

 Væggene er pyntet med vin og lys og lavet af gamle røde mursten. Det er en et meget attraktiv sted, så derfor er bordene placeret 'okay' tætte på hinanden. Du skal derfor ikke være genert hvis du snitter sidemanden på det andet bord, når du spiser.

Da jeg var der sidst fik jeg retten “Havets frugter” og her må jeg bare sig “Ummmmmmm”

Her får du både torsk, rejer og muslinger af alle slags, salat, brød og selvfølgelig lækre sprøde fritter med mayo, du kan her toppe den med en lækker kold flaske hvidvin. Denne ret kan kun bestilles hvis du er 2 personer, men den kan virkelig anbefales. I vil begge blive tilpasse mætte, og gå derfra med en god fornemmelse i maven.

Retten koster 195 kr. pr. person.

Det eneste minus ved denne restaurant er akustikken. Der er virkelig dårlig akustik båden ovenpå og nedenunder, og derfor har man meget svært ved at høre sin bordherre eller dame til tider.

Men dette er det eneste minus ved Oyster & Grill, ellers er det et sted jeg vil anbefale alle besøgte!

 

Ps. Husk at bestille bord i god tid da det er ret populært – specielt i weekenderne.

 

Adresse: Sjællandsgade 1B, 2200 København

 


 

LOPPEMARKED PÅ STEFANSGADE

 

Elsker du et godt loppefund? Så burde du bestemt tage et smut forbi Stefansgade til sommer på Nørrebro.

Fra ca. d. 1. april 2019 starter loppemarkedet på Stefansgade. Dette loppemarked er en af Københavns mest populære, og der er bestemt noget at komme efter.

Udover den gode stemning fra alle de glade mennesker på gaden, er der noget helt specielt ved at gå på opdagelse i folks gamle ting – og jeg lover dig for, at der helt sikkert er noget du finder brugbart. 

Er du ikke så meget til at købe folks brugte tøj eller møbler, kan du helt gratis sætte din egen loppebod op.

Dette sker mellem kl 8.00 – 18.00 – men vær' i god tid! Pladserne forsvinder ufatteligt hurtigt!

Stedet er guld værd for loppe-elsker.

Når sulten trænger på kan du med god samvittighed spise en lækker frokost i området.

Nørrebros meste kendte og populære pizzari Stefanos, ligger nemlig på Stefansgade (ligger lidt i navnet). Det er et pizzaria du ikke må gå glip af, hvis du komme forbi Nørrebro.

Deres pizzaer slår alt og er samtidligt tynde, sprøde og fyldt med alt hvad du elsker. De servicere også lækre pastaretter samt gode og fedtet burgers.

Er pizza alligvel ikke noget for dig, kan du på Jægerborggade spise en lækker ret fra 'Grød' eller snuppe en lækker vegatar-hotdog fra 'Plantepølsen' – Kan virkelig også anbefales.

 

Adresse: Stefansgade/ Jærgerborggade
 

BANANNA PARK – NØRREBRO

 

Jeg opdagede først hvad dette sted kunne for ca. et år siden.

Jeg er gået forbi parken flere gange, men har aldrig rigtig lagt mærke til alle de aktiviteter, som parken tilbyder. Hvilket jeg synes er super ærgerligt.

Denne park gemmer på en gammel historie, om hvordan dette giftige og byggetomt område blev forvandlet til et aktivt og lækkert fristed for alle. Rigtig mange benytter sig af parkens mange faciliteter.

Navnet kommer af den store gule bananformede vold, som flittigt bliver brugt af skatere og BMX’ere.

Når du kommer til parken, går du en 14 meter høj klatremur i møde. Denne mur er formet som triumfbue, og er et perfekt sted at udfordre sine klatreskills. Hele parken er delt op i tre områder: ‘Junglen’, ‘Plænen’ og ‘Pladsen’.

BaNanna parken er også perfekt, hvis du elsker en god fodboldkamp med vennerne. De har nemlig en super fed kunstbane samt græsbane, hvor den gule ‘Banan – vold’ kan benyttes som tilskuerpladser.

Denne park er det perfekte sted at nyde sin frokost eller en kold øl med vennerne.

Adresse: Nannasgade 4, 2200 København
 

SKATEPARKEN – FRIHEDEN

 

Denne hyggelig cafe/restaurant er en af de nyere i København. Friheden har haft kæmpe succes, siden de åbnede sidste sommer, hvilket har gjort at der tit er proppet med mennesker både inden og udenfor. Deres formål med denne Café, var at skabe et sted hvor du både kunne spise morgenmad, frokost og aftensmad, med en rolig stemning og til priser alle kan være med på.

Friheden græner op til Nørrebro Skatepark, som flittigt bliver brugt af både Skatere og BMX’ere. Der er altid god stemning i Skateparken, specielt om sommeren hvor det bliver til et ‘mødested’ for mange Københavnere fra området.

Nogle gange kan man være heldig, at der bliver holdt en lille 'komsammen', hvor du frit kan komme og nyde nogle kolde øl med vennerne.

Når aftenens kulde eller sult trækker sig på, kan man smutte ind på Friheden og nyde en kold drink eller en bestille en lækker ret. I weekenderne allierer Friheden sig med nogen af københavns bedste og fineste vinyl-djs, der er med til at skabe en organisk lyd, så du samtidilgt kan fortsætte snakker med dine venner.

Adresse: Skateparken ved cykelstien, der går fra Hillerødgade til Den Røde Plads. 

 

Boligsøgende på Nørrebro?

Vi har lige nu +120 ledige lejeboliger på Nørrebro

KLIK HER FOR AT SE ALLE +120 LEDIGE LEJEBOLIGER

Find også alle lejeboliger i København