København K's 6 skjulte skatte

Er du ny i København eller leder du efter et nyt sted at nyde din kaffe? Så læs med her - Vi har fundet 6 af indre by's gemte skatte.

København K's 6 skjulte skatte
 


Bastard Café
 


Er dig og dine venner trætte af at spille de samme gamle brætspil såsom matador, besserwisser eller tegn og gæt? Så er Bastard Cafe lige stedet for jer! Med over 2400 spil, (ja du læste rigtigt, OVER 2.400 spil!) alt fra nye spil, gamle spil, terninge spil, kortspil, festspil, strategiske spil osv. vil der være noget at finde for enhver smag.

De fleste af spillene er gratis, men vil man have adgang til samtlige 2.400 spil, bliver man nødt til at betale. Man kan enten købe medlemskab til cafeen for 150,- eller et engangsbeløb på 25,- for frit valg på alle hylder for en dag.

Har man svært ved at navigere rundt i det store udvalg af spil og dertilhørende regler, så skal man blot spørge! Der er nemlig såkaldte Game Guruer til stede på cafeen, som er mere en villige til at hjælpe til.

Cafeen har et bredt sortiment af mad- og drikkevarer. Herunder øl, vin, kaffe, nachos, fritter mm. Hvis ikke man har lyst til at spille, kan man sagtens snuppe en øl eller to i baren og sætte sig ud i cafeens hyggelige gård. Bastard er altså vel beregnet både til en stille og rolig aften med vennerne, eller en godt og anderledes opvarmningssted, til en vildere bytur.

Cafeen lokaliseret i kulturhuset Huset-KBH på Rådhusstræde 13, 1466 København K.

Altså ligger den blot et stenkast fra de omkringliggende bar- og diskoteks områder i indre by.
 


Det Kongelige Biblioteks Have
 

Fuglekvidder, blomstrende bede, store skyggefulde træer og brusen fra det store springvand. Dette er ting der præger den smukke have, midt inde i byen. Har du brug for at få afstresset fra en presset periode på arbejdet eller studierne, et sted at fordybe dig med en opgave eller projekt, eller bare et sted at nyde en kaffe på en hyggelig formiddag? Så finder man næsten ikke et bedre sted, især ikke midt i en storby.
 

Haven ligger på Proviantpassagen 1, 1218 København K. Altså lige mellem Christianshavns St. og Kgs. Nytorv, og er lige nem at nå til fra begge stationer til fods. 

Zaggis - kaffe til 15 kr
 


Zaggis Coffee er blevet utrolig populær, blandt folk der bor i områder omkring eller folk der går forbi på vej til arbejde eller skole. Alt på deres menukort fra kaffe, kager og sandwiches, koster nemlig kun 15 kr. For den gængse kaffedrikker er dette uhyre billigt, i forhold til størstedelen af byens resterende cafeer og kaffebarer.

Så befinder du dig i nærheden af Frederiksborggade 43, kan du med lethed smutte forbi Zaggis, for at få tilfredsstillet dit daglige behov for koffein eller sukker.
 


Hemmelig have - Rådhushaven
 

Rådhushaven ligger gemt inde bag rådhusets mørke mure, en lille oase midt i byen med frodige træer, blomster og et lille springvand. Haven er et utrolig dejligt stille og roligt anlæg et stenkast fra Strøget. Tidligere var haven et meget populært udflugtsmål for familier, hvor de kunne komme med deres børn og fodre duerne og legede. Men også i dag er det et fantastisk sted, at nyde en picnic eller få sig en sludder.

Haven er åben alle dage året rundt, bortset fra sideporten, som kun er åben fra maj til oktober. Enkelte lukkedage kan forekomme.
 


Cocktail 1408
 


Cocktail 1408 er en af de mere krydrede barer i København, både i forhold til prisen men også menukortet. Den garvede Morten Damgaard har med drengene bag michelin restauranten Kadeau, indgået samarbejdet omkring Cocktail 1408.

Atypisk for ‘’normale’’ cocktailbarer, er det meningen at man til sin drink og bestiller en snak. Her er der ikke tale om fritter eller løgringe, næ-nej.
Du kan derimod få kål med østerssovs og en ande-bacon med med michelin mayo.

Indretningen passer perfekt til den sofistikerede og eksperimenterende profil, med velour møbler og varme toner.
Lyder det som noget for dig? Så kan du smutte forbi til en drink eller to på Wildersgade 10A, 1408 København. 

Pincho Nation
 


Er du en værre slikmund, ofte med trang til bland selv slik? Så har Pincho Nation, næsten med sikkerhed, nogle godter der er noget for dig.

Ejerne bag restauranten har formået, at skabe deres helt eget cirkus univers, lige ved Nørreport station. Den nærmeste sammenligning på et velkendt sted, må være Moulin Rouge i Paris. Restauranten er præget af røde farver, frynsede lamper og et karrusel tag i loftet.

Pincho Nation er den første ‘’app-restaurant’’ i verden. Det vil sige, at alle bestillinger foregår via. deres app, hvor du kan bestille små retter fra hele verden.


Du tænker nok over, hvorfor der blev nævnt, at restauranten er et sted for folk med en ekstra sød tand. Det er såmænd fordi, at de laver drinks ud af forskellige stykker slik. Du kan f.eks. bestille en drink lavet af fersken-vingummi, sure colaer eller lakrids-kranier.


Så skriger din søde tand efter at blive tilfredsstillet, mens du samtidigt bliver halvsnaldret - så smut forbi Fiolstræde 44, 1171 København.

Søger du bolig? Søg blandt 5000+ ledige lejeboliger i hele Danmark
Søg lejebolig her
42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)