Hvor skal jeg bo i København? Klik og få inspiration her!

Det du skal vide omkring hvor du skal bo i København

Hvis du skal flytte til København for første gang, så kan du lige så godt forberede dig på, at du ikke får meget for pengene i den eftertragtede storby. Det er ikke usædvanligt at betale 11.000 kr. for en 2-værelses lejlighed – derfor kan det være en rigtig god idé at undersøge, hvilke muligheder du har, for der er rift om lejeboligerne i København.

Hvilken boform er du til?

Det første du skal gøre op med dig selv, er, hvilken boform er du til? Har du det bedst med at bo helt alene med dit eget køkken og bad? Er du meget socialt anlagt, og vil du helst bo sammen med andre – så kan et kollegieværelse eller et bofællesskab være sagen for dig.

Der er fordele og ulemper ved de forskellige måder at bo på. Det er klart, at det er dyrere at bo i din egen lejlighed, og det kan godt gå hen og blive ensomt, hvis ikke du får etableret et netværk relativt hurtigt. Derimod har du privatliv og frihed i lange baner. Et bofællesskab eller et kollegie er en billigere måde at leve på, men du er i en pokkers knibe, hvis du bliver uvenner med dine bofæller, og der skal indgås kompromisser og aftaler, hvis det skal blive en god oplevelse. Du bliver en del af et fællesskab med mange andre unge, når du vælger at leve på denne måde.

De forskellige områder i København

I alle større byer er der eftertragtede steder at bo i. Nørrebro, Frederiksberg og Amager er blot nogle af de boligområder, der er rift om.

Er I en lille familie, der drømmer om at leje en lejlighed inde i København, så kan det være en god idé at søge ud til kvarterer, der ikke tidligere har været så eftertragtede, som f.eks. Nordvest kvarteret i København. Eller drømmer du om at få væsentligt mere for pengene, kan en leje lejlighed i Rødovre, Taastrup eller Birkerød, byer som alle ligger i nær afstand fra hovedstadsområdet, være løsningen.

Grønne områder er noget, du selv skal opsøge, og du skal ofte gå i bad i kælderen eller gå på toilet ude på gangen, til trods for dette, er og bliver København landets mest eftertragtede sted at bo. Byens puls og de muligheder, der er ved at bo i en hovedstad, overstiger for mange, de ulemper, der er ved at bo i byen.
 

Søger du bolig – prøv Husvild.dk

Det kan være et meget stort og opslidende arbejde at søge efter bolig  – især i de større byer. Det kan derfor være en god idé at søge så bredt som muligt, for at øge dine muligheder for en bolig allerede i dag. Søger du bolig i København, kan du ofte med fordel søge i oplandet eller i forstæderne. Der kan være store besparelser at gøre sig, hvis du er lidt fleksibel. Hos Husvild.dk kan du blandt andet søge alt fra værelser, lejligheder og villaer til deleboliger i hele landet. Husvild har lejeboliger i Jylland, Fyn, Sjælland og på Bornholm. Ofte er drømmeboligen lige om hjørnet – så det er bare med at komme i gang med din boligjagt.

Hver dag kommer der nye boliger ind på sitet, og lige nu er der mere end 6000+ ledige huse, lejligheder og rækkehuse til leje på Husvild, og der kommer flere til hver eneste dag!


 

Søger du bolig? Søg blandt 5000+ ledige lejeboliger i hele Danmark
Søg lejebolig her
42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)