Er dette en humoristisk eller sexistisk Facebookreklame?

Vi er en online virksomhed, som er til stede, hvor vores kunder er, i dette tilfælde på Facebook, som er en af mange af vores marketingkanaler. 

Derfor laver vi hver måned nye Facebook reklamer, for at øge vores kendskabsgrad, og i november måned lavede vi blandt andet også nedenstående reklame (klik på billedet og se videoen).

Den har på et par uger allerede fået en del opmærksomhed og en masse omtale på kort tid.

  • 90% synes den er sjov og humoristisk
  • 10% synes den kan være sexistisk

Tanken med reklamen var at denne flotte kvinde har fundet sig et nyt hjem via vores boligportal, og har nu fundet tid og ro til sine studier i sit nye hjem. 

Det er selvfølgelig ikke vores formål at fornærme folk og vi tager afstand fra sexiscme. Vi har flere kvinder på kontoret, som også synes reklamen var sjov og humoristisk, og derfor var vi ikke bange for at reklamerer med den. 

Vi producerer både nyt traditionelt indhold, men prøver også at tænke ud af boksen og komme med nye sjove vinkler, der kan engagerer vores målgruppe. Det gør vi for hele tiden at tænke anderledes og på den måde skabe interesse, en relation og øge vores kendskabsgrad, og den dag målgruppen bliver boligsøgende, så håber vi på, at de vil bruge vores boligportal på www.findboliger.dk. Og netop fordi at reklamen er blevet taget så godt imod fra de fleste, så er vi allerede i gang med at lave en mere i samme boldgade af modsatte køn med teksten: 

“Søger du en ny roomie til de kolde vintermåneder? Så find en lejeboliger på www.findboliger.dk

De bedste julehilsner,
Team Findboliger.dk