Gode råd til at få lidt ekstra penge til betaling af huslejen

Senest opdateret d. 23. juli 2019

Hos findboliger.dk kan du finde ledige huse og lejligheder i nogle af Danmarks mest populære byer. Hvis du ikke kan stille dig tilfreds med at bo i en etværelses lejlighed i udkanten af en dansk storby, kan du muligvis komme til at skulle betale en dyr husleje. Måske er du studerende, og har kun en SU-indkomst, der skal få det hele til at løbe rundt. Er det tilfældet, kan du med fordel læse med her, hvor vi giver dig tre bud på, hvordan du, på en sjov og anderledes måde, kan få lidt ekstra penge ind på kontoen fra tid til anden. 

Luft hunden og tjen penge

Står du og mangler nogle hurtige penge, kan du forhøre dig i dit nabolag, om de har brug for en venlig sjæl, der kan lufte deres hund. Måske bor du inde i byen, og her har mange mennesker hunde, der ikke kommer ud i naturen lige så meget, som de bør. Et godt råd er derfor at skrive et opslag, hvor du tilbyder din hjælp. Det kan du enten offentliggøre på Facebook eller på opslagstavlen hos det lokale supermarked. Hvis nogle er interessede, får du både en masse luft, mens du tilbringer tid med nogle væsener, der giver dig masser af glæde. Inden du kommer i job, bør du dog sikre dig, at alle de korrekte dyreforsikringer er opfyldt, således at du ikke kan komme i problemer, hvis der sker noget uventet.

Brug din viden til at tjene penge

Har du en stor viden inden for sport, er du klog på forretninger og tal, eller er du altid heldig, når du deltager i forskellige spil? Det handler om at finde sit talent, og i mange omgange kan du faktisk bruge det til at tjene ekstra penge hver måned. Måske er du en haj til investeringer, eller også kan du gætte alle sportsresultater? Det kan være du er så heldig i spil, at du kan vinde mange penge på at spille online casino hjemme fra din computer eller mobiltelefon. Et godt råd er derfor at sætte dig ind i, om du har et flair for noget, der muligvis kan sikre dig flere penge på bundlinjen.

Gå mere miljøvenligt til værks i din dagligdag

Det kan lyde kedeligt og ligefrem besværligt, men faktisk kan du, ved at leve mere miljøvenligt, komme til at spare mange penge på den lange bane. Faktisk skal du blot følge tre enkle miljøråd, der kan være med til at booste din økonomi med et par hundrede kroner hver eneste måned.
Først og fremmest kan du begynde at tage cyklen frem for eksempelvis bussen. Dernæst kan du begynde at aflevere dine flasker og dåser i den nærmeste flaskeautomat. Det sidste du kan gøre er, at du kan begynde at skralde mad fra et af dine lokale supermarkeder. På den måde er du med til at formindske madspild, og på samme tid kan du, eventuelt sammen med dine venner, gå på jagt efter gode fund og lignende, der kan være med til at give din hverdag en ny og spændende aktivitet. Og så er det jo blot en bonus, at du på samme tid er med til at redde miljøet. 

Søger du bolig? Søg blandt 8.568 ledige lejeboliger i hele Danmark
Søg lejebolig her
42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)