Få inspiration til din halloween pyntning!

Læs omkring hvordan du kan dekorere din bolig til halloween i opslaget her.

Skal du være med til at fejre halloween? 

Halloween er lige rundt om hjørnet - og selvom det er en amerikansk tradition, så er det alligevel sjovt at holde et tema-arrangement med venner og familie!

Vi har samlet nogle af vores ynglings ideer til pyntning til en halloween aften!

 

Dyr og kryb

En sikker vinder i halloweens ånd er blandt andet dyr, kryb og insekter. De dekorerer nydeligt over hele din bolig i forskellige former - kæmpe edderkopper, slanger og biller. Placér dem over det hele og gem dem nogle steder, hvor dine gæster naturligt vil kigge. Det kunne være i skuffer, lommer osv. Vær kreativ med det! 

Vi har samlet nogle visuelle eksempler til inspiration: 

       

 

Splatter-tema

Hvis man ikke finder dyr spændende nok, så kan man tage den skridtet længere, og fokusere mere på de blodige og voldelige aspekter af skræmme-verdenen. Blod, våben, lemmer er også med til at skabe en uhyggelig stemning. 

Igen, forsøg at vær kreativ med din dekorering - også steder dine venner og familie ikke forventer. Eksempelvis som det blodige badeværelse nedenfor. 

Du kan også gøre det visuelle tema åbenlyst, og lave dit eget "lig", som du kan ligge ved hoveddøren, badeværelset eller hænge i dit træ i haven. 

      

 

Madvarer

Det bliver næsten ikke sjovere - servér mad for dem, men tilføj lige noget halloween over det.
Du kan gøre som nedenfor og lave nogle "insekter" i maden. Man kan også tilsætte "øjenæbler" eller fingre, og dermed føre dit tema hele vejen. 

 

  

 

Vi håber, du blev inspireret og får en rigtig "u"-hyggelig halloween i godt selskab!

Søger du bolig? Søg blandt 5000+ ledige lejeboliger i hele Danmark
Søg lejebolig her
42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere