Akutbolig → Sådan finder du en akutbolig hurtigt

Det du skal vide omkring at finde en akutbolig hurtigt

Er du i akut boligmangel, så giver vi dig nogle gode råd til, hvordan du tackler situationen bedst muligt. Hos Husvild.dk kan du starte din boligsøgning med det samme. Nye lejeboliger tilføjes dagligt over hele landet.

Hvis du har et akut boligbehov og samtidig har et socialt problem og ikke har andre muligheder for hjælp, så kan du prøve at kontakte din kommune for hjælp. En sagsbehandler vil hjælpe dig med at udfylde et ansøgningsskema. Her vil faktorer som din indkomst, et evt. handicap eller andet blive drøftet, og du vil herefter modtage et brev, hvis din ansøgning bliver godkendt, samt hvor længe du kan forvente at stå på ventelisten. Mange kommuner har kun et begrænset antal boliger til rådighed, og der er ofte lange ventelister på den akutte boligliste. Som udgangspunkt, får du også kun tilbudt én akutbolig – afslår du dette tilbud, får man typisk ikke flere tilbud. Du har desværre aldrig mulighed for at stille krav til en bolig fra akutboliglisten. Kæledyr tages der ikke hensyn til. Det er tilmed kun de færreste, der opfylder kravene for akutboliger gennem kommunen, så det kan være en god idé at tænke lidt kreativt og langsigtet, hvis du ønsker en bolig i en akut situation.

Husvild.dk hjælper dig videre i din akutte boligjagt.

Find hurtigt en bolig

  • Slæk på kravene og tilpas dig boligmarkedet, så vil du hurtigere få tag over hovedet.

  • Søg så bredt som muligt og inden for et større geografisk område – og drop ideen om en billig og centralt placeret lejlighed til at begynde med.

  • Søg evt. fremleje i en periode. Når blot du har tag over hovedet, kan du få lidt ro i hovedet til at søge efter den helt rigtige lejebolig.

  • Har du overvejet mulighederne for at bo sammen i et større fællesskab? Der er store muligheder, hvis man er flere, der går sammen om at leje et større hus i eksempelvis en af forstæderne. Der kan være mange fordele at bo sammen flere i en stor bolig. Ikke blot økonomisk, men også socialt – børnepasning og fællesspisning kan blive en god løsning for enlige forældre, der kan være presset på økonomien og tiden generelt.  

Søg bolig gennem Husvild.dk

Find akut og nemt den bolig, du søger. Hver dag får vi nye boliger ind på sitet. Lige nu har vi mere end 6000+ ledige huse, lejligheder og rækkehuse til leje på Husvild.dk, og der kommer flere til hver eneste dag! Vil du være blandt de første til at kontakte udlejere, når din leje drømmebolig dukker op, så:

Opret dig selv med en Premium Boligsøgerprofil – få fuld adgang i 3 dage for kun 9,95 DKK.

Ikke alene får du mulighed for at være blandt de første til at kontakte udlejer, du får også topprofessionelt kundeservice døgnet rundt – det bliver faktisk ikke nemmere! På Husvild.dk finder du et stort udvalg af lejeboliger til fordelagtige priser. Gå på opdagelse her på sitet og filtrér på by, pris og meget mere. Du indstiller blot dine præferencer i søgefeltet ude til venstre.

God fornøjelse med boligjagten.

Søger du bolig? Søg blandt 5000+ ledige lejeboliger i hele Danmark
Søg lejebolig her
42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)