Opgradér din lejebolig med lynhurtigt internet

Nok er vi afhængige af, at det virker, men det er også en enorm udgift, og derfor er det vigtigt, at finde præcis det internet, der passer til de forskellige behov, så du hverken betaler for for meget eller for lidt. Samtidig er det vigtigt, at det hele bare spiller, og derfor er det naturligt at opdragere lejeboligens internet, hvis det ikke er godt nok. Men hvilken hastighed har du brug for? 

Internet. Vi er alle dybt afhængige af det, bare for at få vores hverdag til at hænge sammen. For at kunne kommunikere med hinanden gennem iMessage og Messenger. For at kunne sync’e vores kalendere kræver det internet. For at kunne modtage vigtige emails kræver det internet. Og så er der jo alt det hyggelige: at kunne streame en hyggelig film om aftenen, at kunne game uden problemer, og at man swipe løs på de sociale medier alt,  det man har lyst til. Nok er vi afhængige af, at det virker, men det er også en enorm udgift, og derfor er det vigtigt, at finde præcis det internet, der passer til de forskellige behov, så du hverken betaler for for meget eller for lidt. Samtidig er det vigtigt, at det hele bare spiller, og derfor er det naturligt at opdragere lejeboligens internet, hvis det ikke er godt nok. Men hvilken hastighed har du brug for? 

Det perfekte match - undersøg dine behov 

For det første, er det vigtigt at vælge internet ud fra, om du bor alene eller sammen med nogen. Bor du alene, så skal du kun tænke på dine egne behov og dit eget forbrug. Bor du til gengæld sammen med andre, så er det vigtigt at vælge internet ud fra hele gruppens behov, og det at hele gruppen skal være online samtidig. Hvad bør du så spørge dig selv om?

  • Hvor mange er i? Måske du bor i et værelse i en delelejlighed, måske bor du alene, og måske bor du sammen med din familie? 

  • Det er vigtigt at undersøge, hvor meget der streames, og hvor mange der streamer på samme tid

  • Det er også vigtigt at vide, om der er behov for at spille computer

  • Det er værd at undersøge, om der er andre devices koblet til nettet - for eksempel fjernsyn, radio og sågar køleskab eller Alexa

  • Har du bare brug for at modtage mails og tjekke Facebook engang imellem? Eller sidder du på YouTube hele aftenen, mens du samtidig tjekker alle dine sociale medier? 

Er du alene om forbruget med en enkelt enhed, så er en lynhurtig hastighed 10 Mbit, så længe du ikke har det store behov for at downloade eller uploade. Er I flere om at slås om internettet, eller har du alene et stort behov, så kan en lynhurtig hastighed lyde på 20 Mbit. Her kan flere streame film og musik på samme tid, uden at forbindelsen bliver ødelagt eller forsvinder helt. Hvis det er vigtigt, at alle kan streame film på samme tid eller game løs på flere computere, så er 50 Mbit en lynhurtig hastighed med god forbindelse. Hvis du ikke tør nøjes med dette, så er 100 Mbit nok lynhurtigt internet nok for dig. Her er det dog vigtigt, at du undersøger, om det overhovedet er muligt at få den hastighed. Selvom du aktivt går ind og køber dig til det, så er det ikke ensbetydende med, at det er det, der kommer ud af kablet eller telefonstikket, når du sidder derhjemme. 

Det er alt for kedeligt ikke at have en ordentlig internetforbindelse, og det er alt for nemt at afbestille til at lade være. Undersøg dine behov og match det med den rigtige udbyder - så sikrer du dig, at din lejebolig har den rigtige, lynhurtige forbindelse. Det er en verden af forskel, når internettet endelig spiller, uden lagging eller forsvindende forbindelse. Det er meget federe at have optimalt internet.


 

Søger du bolig? Søg blandt 5000+ ledige lejeboliger i hele Danmark
Søg lejebolig her
42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere